HÅRET ÄR FIXAT

Nu har vi lockat mitt hår och ska fixa Andrews! Sen blir det sminket!


Fint va?

Det här är bra.

- Lägga mer tid på skolan.

- Inte snacka skit om vänner.

- Lösa ett bråk med en nära vän.

- Skaffa pojkvän!


Nyårslöfte

Tiden går så fort, imorgon är det nyår och snart är det nytt år! Har dock inte kommit på nått bra nyårslöfte än! Har haft en mysig dag på museum idag och en god middag som min ena bror hade gjort väntade hemma. Åker in och möter olivia imorgon förmiddag, hon ska köpa en halsduk och sen åker vi hem till mig och fixar! Vi hörs väl imorgon kanske.



soommar

Det visste ni inte?



- Jag har jättestor fobi mot myror! Får panik när det är en myra på min fot eller benet eller nåt. Usch

- Jag har spelat lill Carmen på operan för några år sen!

- Jag har vart i Italien 5 gånger!

- Jag är galen i glass! Helst vanilj glass med varma hallon. Haha!

- Jag spelade tvärflöjt från 6:års upp till 6:an! Men det var trist så jag slutade!


TORSDAG

Tja! Kom precis hem och det blev bara ett halsband. Tröjan satt skit fult så nej tack. Nu ska vi måla och byta rum så det blir inte mycket bloggande! Puss


cp bild.

Planer

Hola! Har suttit och tänkt på hur jag ska spendera mitt presentkort på monki! Drar ner på stan tidigt imorn och köper ett halsband, en tröja och ett linne! Sweet! Sen blir det halsduk på fredag och kanske en mössa! KYSS
/ Olivia

LYCKLIG

Det var länge sen! Har som vanligt haft det bäst med Olivia. Vi var på bio igår kväll och idag har vi varit på stan. Jag och Olivia satt även och kollade på Justin Bieber konserter här om dagen, och nu lutar det mot att vi åker till london i mars och kollar på en! Det kan ju inte bli bättre! Imorgon åker jag kanske och kollar på skor med mamma och på fredag är det nyårsafton, då kommer Olivia hit. Vill också säga att jag saknar min kära Niki jätte mycket!



29 december

Förlåt för jätte dålig uppdatering men vi skyller det på lovet! Ingen har tid att blogga på lov ju! Jag och Andrew drog till stan idag för jag skulle köpa en halsduk, men den va slut! Så ska köpa den på fredag i Sickla istället. Men jag köpte iaf en smink borste och en kajal. Imorse drogade jag och Andrew Ugly Betty och spelade massa wii! Men måste dra, puss


BIO

Drar på bio nu! Kyss




MELLANDAGS REA

Godmorgon! Andrea och jag håller på att fixa oss nu och ska snart dra oss mot stan! Vi ska hem till mig och lämna och hämta lite grejer. Sen ska vi ner till stan och kolla i affärer eftersom det är mellandagsrean! Victor ska nog också hänga med. Puss så länge!





VÄRMDÖ

Tjaba alla! Jag och Andrea har vart i stallet idag och ridit! Fett kallt var det. Nu är vi hemma och har gått ut med Elvis och pratar nu i telefon med *****. Gissa vem det kan va? Aja, måste dra tjarå!


DOM KALLAS FÖR LIVSNJUTARE


FIA MED KNUFF


Nu har jag, mormor och Amanda spelat Fia med knuff och ätit marsipan! Mormor ska åka hem nu efter två dagar hos oss och jag ska kolla på ett avsnitt av Ugly Betty! Sweet.

BÄTTRE PLATS FÅR MAN LETA EFTER

ITALIEN 2009

Kul dag

Hej på er! Imorse körde min käre bror mig till stallet. Red ut med Fanny och riktigt kul hade vi! haha. Kom hem till lunch och då hoppade jag in i duschen och nu har jag precis fixat mig klart. Ikväll kommer lite gäster så det blir ingen dator för mig mer. Imorgon ska jag träffa älsklings Olivia som jag nu har lidit av att inte ha träffat på ett tag! Hon kommer och hjälper mig lite i stallet och sen drar vi hem till mig. Ha en bra söndag nu så hörs vi imorgon!


jag älskar dig

MORMOR ÄR REDO!

Nu ska mormor laga gröt!

26 december

Godmorgon! Vaknade tidigt idag och då gick jag in till mormor och vi började fnittra som vanligt bara för att vi va tvungna att va tysta! Idag ska hon göra egen risgrynsgröt! Mysigt! Vi ska väl tjecka nån julfilm också. Härligt härligt! Imorn åker jag som sagt till Andrea. Saknar henne så!


Min katt är knäpp

MINA JULKLAPPAR

FILMER!
SIMS 3!
FÖRSTA SÄSONGEN FAMILY GUY!
FÖRSTA SÄSONGEN UGLY BETTY!
WII SPEL
TILL MOBILEN:
TYGPÅSE!
SOV TRÖJA!
SKIT SNYGGA KNÄSTRUMPOR!
TROSOR
TUPTOP
RÖDA FJÄDERÖRHÄNGEN
RÖDA DUNSOCKOR
SPA GREJER
BERLOCK HALSBAND
MÅTTBANDS RING! ÄLSKAR
UGLE RING! SKIT COOL
BOK
HANDLEDS VÄRMARE
BÖCKER IGEN
PRESENTKORT
ALMENACKA
MORGONROCK!
JÄTTE SÖT TRÖJA!
SVART/MÖRKBRUN MYSDRÄKT!
FINASTE SOCKORNA! ÄLSKAR

JULAFTONS BILDER

Julaftons outfit: Svart långklänning och röda fjäderörhängen!

Trött

Hallå! Åt värsta middagen för en stund sen, så jag är helt proppmätt.. Idag har jag varit i stallet hela dagen, det var iskallt men Shamre var superfin. Imorgon åker jag till stallet tidigt för sen ska vi ha middag hemma och på måndag åker Olivia med mig till stallet och sen sover hon här. Saknar henne jätte mycket! Ha bästa kvällen nu




Juldagen

Hola! Olivia är tillbaka! Hade det underbart igår och fick jätte fina julklappar. Mormor och farmor är här nu och firar så jag ska få lite mer julklappar :D jag har faktiskt fotot en del så det kommer massa bilder imorn! Håll ut! / Olivia

Tillbaka

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen! Både jag och Oliven har haft annat för oss som säkert ni också haft. Gårdagen var bäst! Fick massor av fina julklappar och är jätte nöjd! Hinner inte visa det jag fick nu för ska snart åka till stallet. Vi hörs när jag kommer hem!


En trött en


SNART KOMMER DET.

Uppdateringen kommer nog vara dålig både ikväll och imorn för min och Andreas del. Men vi tar tag i det direkt sen efter och då ska ni få massa massa bilder! Försöker faktiskt lägga upp lite bilder nu som jag tog med kameran för en stund sen men det är så seeegt. Bilderna vill inte laddas upp! Men som sagt, ni får massa sen! Massa pussar så länge.


Här får ni en ful och morgontrött Olivia...

JUST NU

Sitter just nu och blåser håret, sminkar mig och bloggar!

Dan före julafton

Precis som Olivia vaknade jag också tidigt. Så jag gick ner och åt frukost och kollade på näst sista avsnittet av julkalendern! Just nu har jag precis duschat och senare åker jag till stallet. Idag kommer min mormor och morfar också, länge sen jag träffade de. Men nu ska jag hjälpa pappa med nått, hej


Olivias land för typ 1000 år sen.


23 december

Godmorgon! Vaknade rätt tidigt idag av att jag hade så ont i ryggen.. Så jag la mig och tittade på julkalendern istället för att försöka somna om! Och, ni vet den lilla killen som spelar Ingo? Det är min musiklärares son! Haha. Idag ska jag iaf träffa Maja! Vi ska ut på stan och kolla lite grejer! Puss


JULKLAPPS TIPS


Har du svårt att köpa julklappar till tex din kompis? Köp då Lip smacker. Det är jätte uppskattat och väldigt ballt. Billigt är det också, ett paket med tre st kostar 69 :- En jättebra julklapp!

 

Det finns massa olika smaker som tex:

Coca cola

Sprite

Vanilla

Strawberry/Banana


From Eden

DÅLIGA BILDER. Kameran är urladdad och ligger på laddning..
Fick: Fyra olika "skönhets" grejer, Radiance med Britney Spears och en stor Justin Bieber kalender!

Sydafrika

HEJSAN! Gud va det är härligt här ! jag viste inte hur det skulle vara eftersom jag aldrig varit i afrika . men det är helt underbart :) igår så var vi i soweto , det var sjukt mycket barn som vi lekte med och dom var jätte söta :) vi tittade på Nelson mandelas hus och vandrade omkring i stan och såg mycket mer . Det är inte riktigt min grej det där med stadsvandring men det var rätt intesangt :) Idag så har vi åkt buss i 6 timmar -.- lite halvtråkigt sådär men vi åkte i bergen så man hade alltid något nytt att titta på :) När vi kom fram så hoppade alla barn direkt i polen och jag har badat&solat fram till nu :) härligt!
Snart är det middag ( vi är en timme före här ) och jag efter det blir det väll burken med alla , det har vi gjort varje kväll . Kul att känna sig som ett barn igen .
Men jag bloggar så ofta jag kan men det är rätt så dyrt .
Puss&Kram
p.s 30+ ;)




TANDLÄKARE

Hola! Kom precis hem från tandläkaren igen.. Har lagat en tand men nu är det supernice! Ska strax ut på stan med syrran och köpa några grejer och kolla på jacka till mig! Det är ju galet kallt ute! Burr.. Julklapparne visar jag när jag kommer hem. Promise! Kyssar



Första dagen på lovet

Godmorgon! Förlåt för den dåliga uppdateringen, har haft annat för mig. Hade avslutning igår kväll och den var fin tills vi kom till det där att säg hejdå till allihopa men värst var Frida! Tårarna rann även på mig som egentligen har väldigt svårt att börja gråta. Idag ska det städas, så vi hörs senare!


hehe

21 december

Ingen av mig eller Andrea har haft tid att blogg än och det ber vi om ursäkt för! Just nu sitter jag och kollar på Sex and the city och njuter av looov. Blev sjukt nöjd föresten med Edens julklapp! Visar imorn vad jag fick, helt GAL1 bra! Imorn ska jag till tandläkarn på morgonen och sen vet jag faktiskt inte.


JULLOV

ÄNTLIGEN JULLOV! Så grymt skönt! Julavslutningen var faktiskt väldigt fin och vi sålde ju kakor och kaffe och det gick rätt bra! Just nu är jag och några andra hemma hos Josefine och har öppnat julklappar, ätit tacos och ska nu sjunga Singstar! Mysmys. Men ska sjunga, tjarå!

Ingen bild tyvärr.


CRAZY

Woho! Har precis dansat loss i vardagsrummet med syrran min! Haha vi är knäppa.. Pappa filmade så de kanske kommer upp här i bloggen? ;) Har också klätt granen, bakat till imorn och köpt och slagit in Edens julklapp! Fett duktig har jag vart i andra ord. Puss så länge.





HAPPY

Helt slut

Blir väl jag och Olivia som får driva bloggen själva nu under de här två veckorna Agnes ska vara borta. Kanske hinner hon blogga någonting så vi vet att hon inte blivit uppäten av ett djur eller nått! Aja! Kom hem från skolan för en stund sen och är helt slut, behövs verkligen lov! Pratade precis med Agnes och sa hejdå en sista gång, kommer sakna henne nått otroligt! Ska sätta mig och kolla på dagens avsnitt av julkalendern som jag missade imorse.. Ciao

Hejdå

Hejdå sverige , hej sydafrikka :D
Snart drar jag till arlanda för att åka till Sydafrika :) kommer försöka att blogga så mycket som möjligt om jag har tid...
Men alla i skolan som läser denna blogg jag vill bara säga Lycka till på julshowen ! ni är grymma ;)

Nu går bilen Puss&Kram




MOT SKOLAN

Godmorgon! Nu är vi färdiga och ska dra oss mot näst sista dagen i skolan.. Ha en bra dag!




ENSAM HEMMA

Kollar på Ensam hemma med papi! Lånade också Karate Kid som jag ska kolla på sen! En riktig myskväll blir det! Puss




JULEN ÄR IGÅNG

Har bakat massa pepparkakor nu och lyssnat på massa julmusik! Härligt! Tänkte dra mig mot Ebba nu en stund. Vi hörs senare!


Brist på bilder, ni får en gammal!


MIN KÄRA VÄN FYLLER ÅR!




F.R.I.E.N.D.S

Tjaba. Sitter och äter nudlar och kollar på Vänner! Me like. Snart kommer papi hem och då ska han göra varmchoklad och vi ska baka pepparkakor! På tisdag ska jag nog åka till Andrews avslutning och sen sova hos henne. Puss så länge


Galet snygg.. inte alls sliten

Christmas time

Tjaba! Har precis bakat knäck med mamma och nu håller vi på med kolan. Hörde att det var rätt kaos i trafiken eftersom det är kanske 2 meter snö här, om inte mer! Får se om vi kommer fram till Linda sen.. Men nu ska jag äta nått så hörs vi senare.






FJÄRDE ADVENT I VASASTADEN

Godmorgon! Har precis ätit en mysig frukost som bestod av varm choklad, rostat bröd och julkalendern! Älskar. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, tar väl dagen som den kommer! Kanske julhandlar lite, för om 5 dagar mina vänner så är det freaking julafton! Sitter faktiskt just nu och tittar på alpint! Mysigt värre.


Haha, älskar er.


FJÄRDE ADVENT

Godmorgon! Vaknade för en stund sen. När jag kollade ut genom fönstret hade det snöat ännu mer, hoppas på en vit jul! Idag ska jag städa lite på rummet och i eftermiddag åker jag hem till Linda och sover där tillsammans med Malin. Hittade en massa gamla bilder på min mammas dator nyss, här är en på mig, Niki och lilla Selma för kanske 3 år sen.


jag älskar dig

Pink Pink Pink!

Hejsan ! här här har ni lite bilder på mina första julklappar ;)
(fucked up bild)
BH 4 st
Benvärmare
Trosor 4 st
Victoria secret:
Bodysplach:
Coconut passion
Love spell 2 st
Secret charm
Pure seduction 2st
Lost in fantasy
Bodylotion:
Berry kiss
Trosor:
String,spets och rosa
:D I`M HAPPY'

Almanacka
Siden kavaj(ska bytas)
Men detta fick jag igår , väldigt nöjd !
Nu ska jag möta Olivia :)Puss&Kram

EBBAS PLACE

Tjaba! Sitter hos Ebba nu och dricker julmust. Ikväll ska ju vi va här! Galet mys!

Ännu mer snö

Det snöar för fullt här hemma, och idag ska jag göra knäck och bygga på snögråttan med Anton och Caroline! Onödigt inlägg..


Justnu

INTE LÅNGT KVAR

Det är lördag idag och det känns så skönt! Ska göra mig iordning nu och sen drar jag till Ebba! Jag kan faktiskt inte förstå att det är jullov om tre dagar?! Känns helt underbart! Har redan börjat planera allt jag ska göra! Vad ska ni hitta på?


Saknar våren.


iPad

Hola amigos! Vaknade rätt tidigt imorse. Då hade mamma gjort mysig frukost så satt och tog det lugnt ett tag och kollade på julkalendern. Har precis duschat och lekt lite med min brorsas iPad som han köpte igår!
Här är en bild som jag ritade nyss, fin va!



VÄNNER KOMMER OCH GÅR

Man märker att vi börjar glida isär varandra. Du berättar aldrig nåt för mig längre och vi har inte lika kul längre. Synd. Jag gillade när vi var så tajta. Men nu känns det verkligen inte som att du är min bästavän längre.


Mot stan

Hej ! Nu drar jag mot stan :)
Puss&Kram



SVÅRT ATT FÖRSTÅ

Har längtat så otroligt efter dethär med snö, åka skidor, julen osv. Men någonting jag försökt glömma är att en av mina närmsta vänner som även är en av de som kännt mig längst ska flytta.. långt härifrån! När jag fick höra det för första gången trodde jag det var ett skämt, men nu får jag blunda för verkligheten och bara inse att det är på riktigt! Är så otroligt glad för din skull, du ska flytta till coola new york och få se saker som många bara drömmer om. Men som vän är det jobbigt att bara tänka tanken att det faktiskt inte bara är någon vecka eller månad du ska vara borta, utan kanske föralltid.. Jag vill bara att du ska veta att du har otroligt stor betydelse och att jag älskar dig oerhört mycket Frida, jag kommer tänka på dig varje dag..


En gammal bild på oss

ÄNTLIGEN..

så är sista skoldagen med lektioner avklarad! Sitter hemma just nu, blir en kväll hemma idag. Börjar känna mig lite krasslig igen så behöver vila så jag inte blir sjuk över jul. Imorgon ska jag åka och handla julklappar med mamma och på söndag åker jag till Linda och sover där till på måndag, ska bli jätte roligt! Ska sätta på mig lite myskläder nu och sen är det dags för mat. Justdet, Ellinor ska hjälpa oss med en helt ny design också, kommer bli super bra.


Machomaro <3

Fuck!

Faan vad jag hatar blogg.se !!!

A different friday

Det blev Inge Maja idag för jag gick hem från skolan för att jag inte mådde så bra! Ikväll blir det istället Tacos med familjen och nån film. Puss!

Siktar mot toppen så långt jag kan nå

Hejsvejs ! Nu sitter jag på mammas jobb ,hon bor nära centrum så jag gick ner hit efter den sista julklappshandlingen :)Vi hade skit myys igår jag,Vilma och Lollo :) vi gjorde mat och hade jätte kul !
Jag skulle lagt upp bilder ifrån igår men dom har Lollo (Fixar så fort som möjligt)
Idag ska jag fira jul med pappas släkt :) kulkul,på lördag händer det inget särskillt men på söndag firar jag jul med mammas sida för på måndag drar jag ju ;)Kommer schteka som in i helvette !

Puss&Kram


HELGENS PLANER

Fredag: Spenderas med Maja! Sover hos nån också?

Lördag: Hela dagen och kvällen med Ebba!

Söndag: Mormor eller Farmor? Rumbyte?

BLA BLA BLA

Hejhej! Har precis duschat, kom hem från stallet för en stund sen. Det har varit en väldigt slapp dag i skolan idag och det är bara imorgon kvar, sen blir det pyssel och konsert kvar nästa vecka. I helgen ska jag sova hos Linda tillsammans med Malin och vi följer eventuellt med Malin till hennes hanbollsmatch också! Ska försöka beställa en klipptid också, behöver slinga och klippa håret innan jul. Går väl dit med Olivia någon dag kanske..
Ska kolla på robinson nu!


Hösten 2010

LOVEIT

Imorn är det sista skoldagen! Sen på måndag är det bara film! Gaalet skönt!

Vega

Hejsan !Nu sitter jag och stickar-.- inte direkt favorit grejen man väljer att göra på en onsdagseftermiddag:P Idag var jag på stan med Olivia,Andrea och Calle för att säga hejdå för jga drar ju till sydafrika på måndag :) kommer bli jätte kul men jag kommer sakna jul,nyår och alla vänner här hemma :/
Men men nu måste jag fortsätta sticka
Puss&Kram




HAHAHA Ludde och noel påväg till romme i 5:an


HOME FROM CITY

Kom hem för nån timma sen, har precis ätit god middag med familjen. Idag gjorde jag mitt sista prov för terminen och det är ingenting kvar att göra till skolan och betygen är redan satta, super skönt verkligen! Slutar skolan på tisdag kväll då vi ska gå ett fackeltåg och sedan avsluta med att ha betygsutdelning och sång i kyrkan. Ska även ta hand om min medryttar häst i några dagar, så jag åker tidigt på julafton och rider ut med Therese..mys! Ska gå upp och kolla lite på tv nu. Vi hörs


Väldig gammal bild på mig, Olivias syrra och Olivia <3

JAG BEHÖVER VÄRME

Nu tänkte jag gå och hälla upp ett varmt bad och relaxa med ljus och Vänner!



Nyår

Satt och tänkte på nyår och.. vad ska ni hitta på för skoj? Vore väldigt kul att veta! Själv ska jag förmodligen vara med Andrea! Ska bli skit nice. Kanske ska dra iväg nånstans? Åre eller nåt, haha det är mest drömmar men det vore ju stört kul!



Fyrverkerier är coola grejer!

NICE

Hejsan! Kom precis hem från stan nu, var där med Calle, Andrew och Agnes ni vet! Hade det väldigt trevligt med väldigt trevliga människor! Vi sprang omkring på stan och var rädda att det skulle utlösas en till bomb typ, haha! Sen gick vi och kolla på NK:s julskyltning, som sög! Gick också till Espressobar. Kul hade vi det! Nu ska jag kolla en grej och sen baaaada! Puss




Lite random bilder sådär.

ÅRE ON SPORTLOVET

Jaa! Då är det äntligen bestämt att jag åker med älskade Niki till Åre på sportlovet. Kommer bli grymt kul!


yeah!

Första julklapparna

Hejsan ! jag och Linnea har precis gett varandra julklaooar :)
Det här fick Linnea av mig :
Tröja
Örhänge
Klackskor
Det här fick jag av Linnea
Tröja
Ring
Jag blev väldigt nöjd Linnea med ;)
Puss&Kram

SKYPE ÄR AWESOME



Sitter och skypar med älsklingen Andrea!


LIKE A DREAM

Hej kompisar! Kom hem för nån timme sen, och ska snart börja laga mat med min brorsa. Imorse var vi på bodyjoy och dansade zumba men klassen, det var så kul att se alla! Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade musik och slöjd, och sen slutade vi. Imorgon åker jag in till stan och träffar Olivia, Agnes och lilla Calle!


Tagen i somras

Coolt?

Tjena! Hur mår ni läsare? Själv mår jag bara braaaa! Gjorde mitt sista prov idag för den här terminen och det är typ såå skönt ju! Inga läxor eller nåt kvar! Idag körde jag iaf på en liten annurlunda stil, hade ett stort svart fjäderörhänge i örat och massa armband och ringar. Det kändes coolt. Imorn ska jag träffa Andrew, Agge och Carl!




/ Olivia

Linnea widmark

Hejsan :) idag så sover Linnea här :) mysigt 1 men nu ska vi dra upp till centrum för att handla julklappar och äta sushi men bloggar senare puss!
Right now:

HAHA

Maja Ekman

fiiiiiiiiiiiiiiin!
såg dina polare ebba, klara och ida och dom på förkväll!
21:43
taack <3<3 ja fett kuk
KUL *
HAHA
21:43
haha kuk! hahahaha
21:43
kuk..
:D:D
21:43
hahahahahahhaa


USCH vad fult det blev men det går inte att foto konversationen på denna data. Så det blev väldigt väldigt fult men var bara tvungen att visa! HAHAHA


Andrea i skype

Hej! Snart kommer mamma hem :) men just nu så skypar jag med andrea . Idag så har jag varit i skolan (rep hela dagen :/ ) lite jobbigt att bara sitta å titta på för jag ska ju inte vara med :/ tråkigt men men ...
Sen drog jag och hannah hem till mig och  gjorde knäck, mums :) men nu kommer mamma
Puss&Kram





BESÖKSREKORD

Tack för att ni läser våran blogg, fortsätt med det!

Hannah Sundman

Nu har jag och hannah precis bakat knäck men jag bloggar mer sen när mamma kommit :)
Puss&Kram



LUCIA

Tja! Är hemma nu och tittar på Förkväll.. fråga mig inte varför! Men såg att Majas klass var med och sjöng så jag fortsatte att kolla! Hade SO prov idag och det gick ok. Imorn har jag Kemi prov så jag måste plugga plugga plugga nu. Fett segt!



<3

Något jag saknar

Det är väl 2-3 år sen nu..  jag älskar er!


Outfit for today


http://linneawiidmark.blogg.se/

Väldigt bra blogg :)




Mon samedi en images

/ Olivia

ONE TIME

Hej bloggen! Mötte upp Olivia imorse och vi åkte till dansen, hade balett och sen åkte jag hem. Har bara tagit det lugnt nu ett tag och ska kolla igenom lite grejer till imorgon. Som ni säkert märker är det lite brist på bilder justnu.


It's Olive

Tjaba! Sitter och pluggar religion just nu.. Hade iaf sista balettlektionen idag! Skönt! Imorn är det lucia och det ska firas med luciatåg och bandy i skolan. Har ingenting att skriva om faktiskt.. Så jag lägger istället in lite bilder senare från igår! Pöss




Östermalm

Hola! Jag ska snart dra till dansen och ikväll så ska jag vara barnvakt :/ inget mer att säga
Puss&Kram




...

Jag uttalade mig fel ¨sättet du börjar bete dig på¨

Det korkade är att du inte vet varför ...

It's Andrew

Hade en toppen kväll igår. Imorse när vi vaknade satte vi oss och kollade på julkalendern, sen åt vi super god frukost då Agnes pappa läste lite om resan de ska göra till sydafrika om en vecka, lyx! Sen var jag och Olivia tvugna att åka in till stan för jag skulle möta min mamma och Olivia sin syster. Kollade lite i affärer och sen mötte vi upp pappa och åkte hem. Oliver och Denise skulle på fest så jag har hand om Elvis ikväll.


Jag & Tricia förra sommarn

Inköp

85 :-
145 :-

I was there :O

HÄR kan ni läsa mer

Olivia! Då skulle vi kunna vara ju :/

Hejsan! Imorse så drog Olivia och Andrea väldigt tidigt för att dom skulle shoppa . Efter det så pluggade jag i två timmar tills pappa kom för då drog vi på bio :) vi såg en jätte tråkig film ocean :/ jag rekommenderar inte i första val .

Lite bilder från idag :
(Härlig min)
Puss&Kram

11 december

Det vart ändrade planer den här helgen med.. Mamma har blivit förkyld så vi kan inte gå på resturang idag. Tråkigt värre! Istället lagar vi egen pizza hemma och hyr en film. Igårkväll var iaf en underbar kväll! Längesen det bara var vi tre. Vi gjorde en sjukt god middag och hade det allmänt mysigt! Bakade knäck och åkte pulka! Och imorse badade vi i poolen! Senare gick jag på stan med pappa och hittade ett par väldigt snygga "kängor" som jag kanske ska köpa! Puss

Med den här bilden säger vi godnatt!


Nivea

Nu har vi precis kommit in ifrån en pulka åkning och har gjort ansiktsmask :)
Andrea är på toa :P

Matlagning

Hejsan! vi lagar mat nu så vi har fullt upp men vi bloggar senare om dan :)
Puss&Kram



You mean !

http://lovande.blogg.se/

I like this style


That's something extra

Saknar sommar som in i helvete!

Bildbrist

Halloj! Kom hem från skolan nyss. Har vart en rätt slapp dag och jag fick veta mitt betyg i NO och Engelska för den här terminen. Marcus sa till mig att det var för lite bilder i bloggen och jag håller med om det och det är verkligen bildbrist! Men vi ska försöka skärpa oss! Imorn ska vi ju sova hos Agnes och då blir det massa bilder!

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft shower nu i två dagar så  har haft fullt upp :/
Men men , jag har precis ätit gröt och ska snart gå upp till bussen , idag så ska jag handla lite julklappar efter skolan sen åka hem och plugga matte :@ På fredag ska mina bebisar Andrew och Olivia sova här vi ska fira ¨mini jul¨och gå på fest så det blir nice ;)
Nu måste jag gå och borsta tänderna :)

Puss&Kram
Just nu :




Solen skiner

Är hemma idag igen, är inte riktigt frisk än. Showen blev lyckad igår förutom att det var trångt och man slog i varandra hela tiden. Oliver kommer snart hem, och då åker jag in till junibacken igen.. hur jag nu ska orka det. Roligt är det iallafall! Vi hörs




Junibacken

Hello! Sitter i engelska klassrummet och snackar prao! Vi kan ju tyvärr inte blogga mycket eftersom vi har show på junibacken men vi försöker hålla det uppe! Puss så länge! / Olivia

Malin är som jag, sjuk

Hej igen! Sitter hemma och är klar. Ska gå upp och lägga mig en stund och äta nått, sen kör pappa mig till stan för där ska jag möta Olivia. Vi hörs senare! och önska oss lycka till på showen, thosethree!


10.20

Är som sagt hemma från skolan idag, behöver vila så jag orkar med show i kväll.. Har precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Hörs senare!


Ett tag sen

You name it

Tja bloggen! Kollar på The event nu och ska sen kolla lite teknik. Andrea kom hem till mig efter dansen och vi åkte och träffa Calle, aa ni vet allt! Imorn har jag matte prov som känns halv kul.. Sen blir det junibacken. Puss så länge! / Olivia

Det är söndag..

och jag mår inte särskillt bra. Åkte hem till Olivia vid tre och vi åkte och träffade Carl innan dansen. Är super förkyld och ändå har jag gått på pardansen. Kände att det var viktigt plus att jag ville träffa mina vänner, speciellt Olivia och Agnes. Imorgon stannar jag hemma, vilket jag egentligen inte vill. Vid fyra ska jag vara på junibacken, för vi har show hela kvällen. Bye!


Love you girl

Jahopp, sitter nu hemma och kollar vänner. Inge Ebba blev det fast hon kom hit ett tag istället innan maten. Så nu har vi nog pratat ut ordentligt! ;) Ska kolla Oceans Eleven senare! Nice! Ha de bra så länge!



Sjuk

Hejsan! Olivia sov här i natt, jag vaknade och kunde inte somna om på grund av min hosta.. Åkte till stallet imorse, hjälpte bästa Therese som skulle tävla. Grattis till fjärde platsen! Kanske inte det bästa av mig att åka till stallet eftersom det är iskallt där. Anton hämtade mig och när vi kom hem gick vi ut och gjorde en snögrotta. Just nu sitter jag och väntar på att få duscha. Hej så länge!


December 4

Tjoo !
Elsa åkte hem för ca en halvtimme sen . Nu så har jag precis pluggat och fixat rummen så jag ska bara vänta på pappa och Alfred för vi ska träffa en anan familj för vi ska åka skidor :D Ja juste,på tal om det jag har fått skidor idag :) Jag blev väldigt nöjd
Så ser dom ut :)
Men nu måste jag fortsätta plugga för pappa kommer snart .
Puss&Kram

Ändrade planer?

Tja alla! Är hemma nu och har precis ätit lite lunch. Idag skulle jag gått på middag hos Ebba men vet ej om det blir av tyvärr.. hennes brorsa är sjuk. Men hoppas! Saknar tjejen! Ska kanske dra ner på stan och checka lite julklappar för det börjar närma sig ju! Nice!

Elsa Lundèn

Heej ! nu sitter jag och Elsa i mitt rum och har precis badat :) Vi ska nu äta chips & pepparkaksdeg och bara chilla till idol.
Imorn ska jag inte göra något typ vara ute i snön och plugga lite.Men jag har inte så mycket mer att säga så Puss&Kram



PIFF OCH PUFF

Tjatja! Nu sitter jag och Oliven hemma hos mig. Kom hem för en stund sen, har varit och handlat lite mat och en ljusslinga till mitt rum. Antar att vi kommer uppdatera lite senare, så ha en bra kväll vänner! Ciao





Världens bästa fyller 12 idag!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA OCH SÖTASTE BETTY!
I present av mig får du din favorit, Riesen!

Rödaberg


Bilder från igår som jag hittade på sötaste Sofias blogg!

Ni är mitt liv.

Av alla i världen är det er två jag älskar mest av allt. Ni är två sjukt underbara människor och ni är mina bästavänner. Jag är galet glad över er! Jag hoppas verkligen att ni vet det.


Från er Olivia.

Tandställning

Aah! Var hos tandläkaren idag och... JAG HAR FÅTT TANDSTÄLLNING! Fast bara på tre tänder. Så man ser inte mycket! Men ändå, det känns sjukt konstigt och det ömmar i tänderna. Och toppat på det så får jag inte äta knäck eller kola i jul heller! Bajskorvar liksom.. Idag på hemkunskapen bakade vi små pepparkakor! Och vi fick veta vårt betyg den här terminen och jag fick VG. Känns fakiskt jätte bra eftersom det är första terminen i åttan! Yeey! / Olivia


Ser ni?

In school


Hejsan! Sitter i skolan och har håltimme, har precis haft prov som gick hyfsat! Vi sitter med jackor inne för det är så kallt, burr hälsar Maja. Vi har snart idrott så det blev ett kort inlägg. Efter skolan åker jag till stallet, rider ut med Tricia idag. Byebye!



Just nu

Lovely

På lördag får jag träffa dig härliga vän!

Fotografering

Har lite dåligt samvete för att jag inte har hållit mitt "löfte" om att fotografera mitt liv. Jag har helt enkelt inte vant mig vid att foto överallt så det har inte blivit mycket fotografering. Men ska börja om igen och försöka hålla igång! Ska banne mig ta med mig kameran imorn till school och foto det underbara vindervädret och alla härliga kompisar!




Puss / Olivia


Färga håret ?

Tycker ni att jag ska färga håret ?

Nu :


Om jag färgar :


(Förlåt för dåliga bilder)

Hjälp mig !!!

Vinterland

Hejhej! Imorse när jag vaknade var det 20 minus grader ute. Har varit och åkt skridskor hela dagen idag, vilket inte gick eftersom det var så otroligt kallt. Jag och två kompisar gick och satte oss på ett fik en stund, och sen blev det lek i snön och sen lunch. Vi fick sluta efter lunch och då hämtade käre bror mig och så åkte vi hem. Jag har pluggat hela dagen, känns skönt.. Nu kommer lite vinterbilder, mest för att visa ur mycket snö det var här redan i lördags!




Tre människor

Tjaba! För det första vill jag bara bekräfta till er som läser bloggen att det är TRE personer som äger den! :) Vi heter Olivia, Agnes och Andrea! Bara så att alla vet det nu!

 Har iaf precis ätit middag nu och tänkte ta ett bad med ansiktsmask och grejer! Awesume! Sen blir det engelska glosor resten av kvällen! Puss på er!



/ Olivia



Oh nooo !

Hejsan ! Det har blivit något fel på designen och på blogg.se ... det är därför det ser ut som det gör :/ Men men idag så hade jag engelska-prov och det gick hyfsat . Imorn är det sång som vanligt och vi ska få reda på solo :) Jag måste bara säga att jag älskar vissa personer så otroligt mycket ! dom personerna har verkligen en STOR del i mitt hjärta och jag hoppas att jag betyder lika mycket för dom ! Jag ville bara säga det och jag ska visa det mera för jag har verkligen tänkt på hur mycket jag behöver er ! Allt kommer lösa sig med designen och ni kommer få se mer bilder och så Puss&Kram

Kick ass

Tja snyggingar! Har haft fullt upp med dansen så jag har inte kunnat blogga! Just nu sitter jag och kollar på Kick ass med min sjuka syster! Ska inte på dansen idag tyvärr! Bloggar roligare när jag har data! Puss på tåån! / Olivia

Kulturama

Nu drar jag till skolan tjaoo !
(flummig bild)

RSS 2.0