Andrew

Hello! Kom hem för ett tag sen, jag mamma och pappa har varit och lämnat Anton hos sin kompis, han ska åka till Tansania i Afrika tidigt imorgon bitti. Kommer sakna honom! Igår kväll hade vi familjemiddag här hemma. Hela vår familj plus Caroline och Denise. Vi åt god middag och hade det trevligt. Idag har jag varit hemma hos Denise, vi var ute och gick en lång promenad med Elvis. Superskönt! När jag kom hem åt jag lite snabbt, sen var det dags att åka och igen. Har varit en slapp dag. Imorgon ska jag hitta på något med Agnes sen sover vi hos nån av oss. Men nu ska jag kolla lite på tv. Seeya!


Elvis <3

Hejdå Sverige!

Nu drar jag till London i några dagar! Ska bli så skönt! Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er!


"Flygoutfit"



Crazy! Fint att mitt tuggummi håller på att ramla ut också..

Hemma ifrån The wave

Hejsan alla !
Nu har jag precis kommit hem ifrån The wave :) det var skit kul men synd bara att jag var tvungen att gå hem så tidigt :(...Olivia du skulle inte gått !! :(
Men aja hära är några bilder ifrån min facelook:

En annurlunda kväll.

Hejsan! Kvällen vart inte riktigt som planerat. Jag och Agnes kom till fryshyset vid 7 och ställde oss då i kö med massa andra vänner. Efter att ha stått där i typ en halvtimme kommer en som jobbar där och säger att dom kommer ta kön från andra hållet, så vi måste flytta till andra sidan och då hamnade vi typ i mitten av kön när vi innan stod typ längst fram! Fett segt var det. Så efter att ha stått i den kön i två och en halv timme och inget hända så ruttnade jag och sålde min biljett och åkte hem. Haha, jaa.. så denna kväll blev väldigt annurlunda men ändå kul. Väldigt flummig. Nu måste jag gå och lägga mig för jag måste upp ganska tidigt imorn eftersom jag åker till London!
Såhär såg jag ut ikväll. Ett par blåa jeans med en svart frans tröja + smycken.

tralala

Hej på er!
Har precis satt på mig lite nya kläder precis och fixat lite på rummet. Var och storhandlade med mamma och med Anton hos frisören. Medans vi väntade på honom sprang vi in på kicks och köpte en ny fondation till mig. Toppen! Handlingen tog ett tag, det var rätt mycket som skulle köpas. Jag ska inte med till the wave ikväll med Agnes och Olivia.. tråkigt men jag får glädja mig åt att de säkert kommer ha super kul! Allt för mig. puss





FAAN!

Skit ! asså ikväll så skulle jag ha min kavaj på mig men nu är det så att den är borta :( åå den som jag tyckte om !!! skiiiiiit
Men aja nu får jag väll leta efter något som ser ok ut.
Puss&Kram

Godnatt Sverige

Godanatt ! jag har haft en undebar fredag och ser emot em underbar lördag :D
00.35

Crazy

Sho! Nu är jag hemma igen från Eleonors middag, eller middag och middag. Galen kväll var det iaf! Kom till henne vid halv tio ungefär och nu är jag hemma, så nån lång stund vart det inte men kul hade vi det! Körde en tuff sanning&konka så lite saker hände allt. Men tänkte faktiskt göra mig iordning för jag måste packa imorn! Godnatt och puss på er!


Saknar dig!


Glad tjej

Hejsan! Har precis fixat mig klart. Vi ska på restaurang med familjen och Caroline ikväll, eller vi ska åka straxt. Idag var det sista dagen i skolan, vi hade engelska prov som gick toppen! Och så är det ju höstlov nu. Det ska spenderas för det mesta med Agnes och Olivia när hon kommer hem. Det blir nog mer upptadering nu under lovet då det man har mer tid och roligare att läsa för er. Men nu ska jag gå upp och titta lite på tv innan vi åker. Ha bästa fredagen nu!


MORMOR&FARMOR

Nu är farmor och mormor hemma hos mig och vi ska ha en suuuuper mysig middag! Sen sticker jag till Ellinors tjejmiddag en stund. Puss!


HAPPYFACE

PARTY PARTY PARTY !!

Hejsan alla glada :D
Idag fredag så ska jag äta mys middag med mamma och Alfred men sen drar jag till Haninge centrum för där är det fest :) kulkul. Hehe och imorgon blir det också fest på fyshuset :P asså jag brukar inte festa det kanske låter så... :P
Men men nu har jag precis städat mitt förjävliga(stavning) rum som alltid blir stökigt vad jag än gör ;(
Just nu:
Puss&Kram

HÖSTLOV

YEES! Nu är det äntligen hööstlov! FYFAN vad skönt. Shit vad glad jag är! MEN, första veckan efter lovet har vi två prov och vi ska lämna in två bokrapporter.. Inte ok! Men ska försöka göra bokrapportena nu i helgen för på söndag åker jag till Looooondon! Jävligt nice är det. Men nu måste jag faktiskt göra en bokrapport. Puss på er!



FUCK YOU.

TODAYS OUTFIT


TODAYS FACELOOK

Plugg

Hejsan!
Sitter och pluggar engelska prov som vi har imorgon. Skolan idag var bra, vi slutade 14.50 då jag egentligen skulle åkt till stallet men mamma tyckte inte jag skulle rida. Har fått ont i halsen och blivit lite hängig, kanske inte var så bra att jag badade i tisdags.. Men men, ikväll blir det bara jag, pappa och Oliven hemma och vi ska äta jätte gått! Ska plugga det sista nu medans jag väntar på att maten ska bli klar. Ha en bra kväll!






Hade lite tråkigt när jag kom hem..

Agnes i telefonen.

Sitter och pratar med Agnes i telefonen, vi snackar om The wave som är på lördag! Ska nån gå? Själv ska jag och Agnes gå, Andrea kunde inte :( Men nu måste jag plugga! Puss


MAKE UP

Ska gå och tvätta bort min make up nu! Hade dans idag. Det var kul! Puss


heting.

Onsdag!

Tjenare! Sitter just nu på en bild lektion och slutar om 10 min. Det har varit ännu en skön dag i skolan idag, ett prov som gick bra och sen har vi kollat på film. Åker in till stan direkt när vi slutar, har dans idag och slutar sent.. så vi hörs en annan dag! Hej på ett tag





Jag och knäppa Siri just nu!

Plugg

Hejsan alla läsare :D
Idag har jag gått i skolan som vanligt och sen när jag kom hem så pluggade jag till provet på torsdag .
Jag pluggade också SO och svenska i två timmar men sen badade jag i min mysiga bubbelpol mmmysigt!
( så ser min pol ut men detta är inte hemma hos mig )
Men nu har jag tittat på äntligen hemma och ska bara sitta lite vid datorn.
Ja typ så hr ser en vanlig vardag ut gör mig :P
Puss&Kram

Intressant..

Tjena! Kom hem för en stund sen, har städat lite på mitt rum. Mamma håller på att laga mat, blir bara vi hemma ikväll tror jag. Har inget intressant att skriva om.. Har varit i skolan idag, super slapp dag. Vi hade dubbel timme idrott och då var vi och badade. Sen hade vi slöjd, lunch, håltimme och musik, sen slutar vi. Ska plugga lite till två prov vi har imorgon och på fredag nu så vi får nöja oss så här..
puss

Gammal bild på mig och Frida som nu är i New York. Hoppas du har det bra!

KORT INLÄGG

Halloj! Ligger i sängen och ska titta på New Moon. Idag firade vi FN dagen i skolan och det var helt okej! Sen mötte jag upp Andrew och vi åkte till dansen och hade jazz. Hörs imorn. Puss på er!


FRESH

Såja! Nu har jag duschat, så känner mig äntligen fräsh igen! Hunnit kolla på The event har jag också gjort. Så sjukt bra! Loveit. Nu tänkte jag fixa mig för natten. Puss och godnatt!



jobbiga föräldrar!

åååå vad föräldrar kan vara jobbiga ! jag ska gå på festen the wave och jag menar man åker väll inte hem och sover efter en fest en lördag helt ensam ?! alla ska ju typ sova hos alla.Mina föräldrar är skit rädda för att 20 åringar ska hålla på och tafsa, det gör dom säker men det är bara att gå ifrån . Det är höstlov,jag har bara vettiga kompisar och typ hela min dans och skola ska dit och sen slagga hos varandra och varför får inte jag ?!!
blää vad jag kan bli arg , jag fattar att dom är rädda om mig men kan dom ge men någon jävla chans att vara som dom andra i min ålder .
JA , där fick ni höra mina åsikter lite :P puss
BLÄÄÄ!

Sunday

Förlåt för dålig uppdatering men så blir det när man har kompisar som man måste umgås med! Och det är nog såhär det tyvärr kommer bli. Har inte alls mycket tid för att blogga men det kommer upp ett inlägg så fort jag har tid och möjlighet! Idag har jag iaf tränat, balett och pardans! Pardansen kul som vanligt! Igår var jag i Tyresö och sov hos Agnes kusiner, med Agnes och Andrea! Skit mysigt hade vi det. Badade i swiming poolen och bubbelpoolen! Super nice var det. Sen kollade vi på skräckis med Mattias och Niklas i stugan som vi sov i. Men nu ska jag äntligen få hoppa in i duschen och bli fräsh. Vi hörs senare!


Just nu:



Igår:






JÄTTE DRIVBILDER. HAHA

Olivias place

Hej på er!
 Cool rubrik som inte alls många skriver.. Men den talar ju för sig själv. Vi kom precis hem från en balett lektion och ska nu äta lite. Sen åker vi tillbaka till base och dansar pardans! Kommer bli bättre uppdatering från alla efter helgen.
puss


Tillägnat till..

Frida! En nära vän till mig som känner mig väldigt bra. Vi har känt varandra länge och jag kommer inte glömma nått av det vi gjort tillsammans. Vi har alltid varit mycket med varandra i skolan men har tyvärr inte lika mycket tid efter skolan, varken jag eller hon. Frida är som en lillasyster för mig och nu ska hon snart flytta till New York. Snacka om konstigt! Ska jag bara inte få se dig nu varje dag, och bli lika glad som alltid! Hon kanske flyttar tillbaka til sverige sen men hur ska jag klara mig under tiden. Nej, jag har iallfall bestämt att jag ska åka och hälsa på när det nu blir! Jag kommer sakna dig så. Och glöm aldrig att jag älskar dig massor..




Idol

Sitter och glor på idol med glass och varma hallon! Nice! Sen blir det någon film.


Älskade iPhone

Statistik

Vi har faktiskt inte haft bloggen så länge! Men kom igen nu!




Nytt

Halloj! Gick på stan med mamma idag och köpte lite "bas" grejer. Ett par svarta tights, strumpor och ett väldigt sött armband som jag är lite småkär i. Ikväll blir det myyys med film och massa gottegrejer! Ni får ha en underbar fredag så länge! / Olivia




Love it.

Äntligen

Hello my friends!
Kom hem från skolan för en stund sen. Har varit en hyffasad slapp dag med en engelska redovisning som gick bra. Imorse när jag vaknade och kollade ut såg jag att gräsmattan var täckt av snö! Äntligen, och det blev ju inte direkt sämre av att det fortsatte snöa enda fram till lunch. Men såklart har det nu blivit varmare och snön har börjat smälta, men vafan.. första snön har iallfall kommit. Ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll med mamma och pappa för imorgon ska jag och Olivia sova hos Agnes moster med henne, ska bli super kul!
puss & kram

Bilderna är tagana för en stund sen









Hos mormor&morfar

Hola!
Nu sitter jag hemma hos mormor%morfar och gör typ ingenting . Har precis ätit mys middag och nu sitter jag vid datorn :)
Imorn är det fredag sen helg sen är det en vecka kvar och sen är det höstlov !!! yeey :D

Men här är lite bilder sen lång tid tillbaka som jag hittade på mormors dator:

Sheat va ful man var när man var liten !


jävlar va fet :O'

MOBBAD !



jaa det finn 1000 mycket mer bilder men orkade inte lägga upp fler
Puss&Kram


Tjockisar

Hej! Idag slutade vi tre och då gick jag och Eleonor hem till henne och bakade, haha. Vi bakade kolakakor, kladdkaka, chokladmuffins och nu har vi precis tagit ut våra kokostoppar! Haha, riktiga tjockisar är vi. Nu står allt och svalnar men sen ska vi ju försöka trycka i oss allt.. Puss!


Bilderna på kakorna ska jag försöka fixa.


Håltimme

Hola amigos!
Sitter i skolan och just nu har jag håltimme, ska hitta på nått roligt nu med Malin och Linda. Blev ett kort inlägg men skriver senare. puss








Inga seriösa bilder inte

?


video


Så här kan de vara.

Kan se väldigt annurlunda ut på foton har jag märkt. Så jag tog några bilder så får ni se.

PLUGG PLUGG PLUGG

Åh! Hatar alla äckliga prov man måste plugga till! Har SO prov imorn om historia så har suttit typ hela eftermiddagen och pluggat så nu måste det gå bra! SO är inte mitt starkaste ämne direkt så jag måste satsa hårt! Slutade iaf en timma tidigare idag så det var skönt! Redde också ut en liten grej i skolan som var nödvändigt! Är taggad till helgen! Jag och Andrew ska sova hos Agnes moster på lördag, ska bli skit kul haha! Men måste verkligen plugga nu. Puss


Italien 2010


BAKA

Hejhopp! Fick sluta en timma  idag så jag gick hem och håller nu på att baka!

-

 

Puss

GRAFFITI NAILS

Hej allihopa :) idag har jag köpt graffiti nagellack
1.
2.

Hallå?

Känner mig rätt bra på att uppdatera här i bloggen till skillnad från Olivia och Agnes. Har iallfall varit i skolan, slutade 15.20, då kom pappa och hämtade mig. Han hade varit och köpt en vinter jacka till mig! Skitsnygg! Nu är det egentligen meningen att jag ska plugga men var tvungen att ta en liten paus. Kanske att jag skriver senare, men nu måste jag plugga. Chao!


Sommar 2010

Älskling är stor nu

Hej på er allsammans!
Ska börja med att säga grattis till världens bästa agnes som fyller stor flicka idag, hela 13 år!

Jag har varit i skolan hela dagen, rätt jobbig dag. Efter skolan åkte jag till stan och mötte Agnes och Olivia, vi gick till taco bar och åt. Efter det åkte vi till dansen och var lite med Fredrik och sprang runt med en liten tjej som vi inte ens känner. Nu sitter jag hemma och har precis kollat på 2010 års skolfoto, det var det värsta jag sett. Blir verkligen aldrig bra.. Ska hoppa in i duschen en snabbis nu och sen lägga mig.
Vi hörs imorgon / Andrea



Årets klassfoto

#2

Hej igen! Nu är bloggen i gång, känns roligt när jag såg att Olivia också lyckats komma in. Det här blir ett kort inlägg för jag ska gå upp och kolla på The event som redan börjat! Men här kommer två bilder på oss som bloggar här.
Jag älskar er.




Olivia

Hej allihopa! Det är jag som är Olivia. Har inte haft tid att blogga nåt men nu ska jag försöka blogga så mycket som möjligt! Andrea har redan berättat vad vi har gjort idag så det är ingen ide att jag skriver det. Men imorn fyller iallafall sötaste Agnes år och då får ingen glömma att gratta henne! Puss på er


Sunday

Godmorgon!
Det här blir mitt tredje inlägg här. Har inte haft tid att skriva i helgen. Agnes har haft fest och igår gick jag på bio med familjen och brorsans tjej så kom hem sent. Men nu har jag precis duschat och ska nu klä på mig och packa danskläder. Idag blir det balett och lite senare ikväll har jag pardans, woho! Antar att jag åker och möter Olivia någonstans och åker med henne till base. Skriver lite senare idag!
Ha en bra söndag! / Andrea


Igår

fest på fest

Hej!
Idag så har alla åkt hem det var skit kul igår förutom på natten ..... men aa idag kommer släktingarna och det blir ytterligare en fest :) men nu måste jag hjälpa mamma med maten :)
Puss&Kram

Just nu :




Fredag

Hejsan allesammans! Idag är det fredag och snart helg, super skönt! Just nu sitter jag i klassrummet och ska snart ha svenska. Efter skolan hämtar pappa mig och kör mig in till stan där jag ska möta Olivia och sen Agnes och Julia vid gullmars. Nu börjar vi så vi hörs senare!
/ Andrea .. ingen bild

Helg!

Hej alla!
Idag är det fredag och det händer rolig grejer :)
imorgon kommer släkten hit och firar mig för jag fyller ju 13 år på måndag :D
Ingren får glömma gratta mig :P
Men nu har jag precis ätit frukost och ska fixa det lilla innan jag ska gå upp till bussen.
Puss&Kram

Andrea

Hej på er som kikar in här!
Det är jag som är Andrea utav oss tre och jag kommer försöka blogga så ofta jag har tid. Hade en blogg förut som jag skrev kanske tre inlägg i men inget mer så detta ska bli spännande. Blir ett kort första inlägg nu, för nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Jusdet, tack ellinor som gjorde den fina designen till oss.
I sommras på utö med Agnes och Olivia, vi hade så roligt!

Hemma efter idrottsdag...

Hejsan alla glada!
Nu så har jag kommit hem ifrån Enskede IP Där vi hade idrottsdag idag :) Det var svin kallat ute och jag har tappat min spring talang helt "!! jag springer som en snigel .... jaja men annars så va det väll kul. Ikväll så ska jag på teatern som börjar halv åtte, det är siste gången idag och det är tråkigt för det är så kul :( men nu så måste jag fortsätta städa
Puss&Kram
Just now:

Thosethree

Hejsan !
det är jag som är Agnes och är skit glad över att ha denna blogg med mina älsklingar :) vi kommer satsa hårt med bloggandet så hoppas ni kommer följa den :)
thosethree:
Agnes
Andrea
Olivia

RSS 2.0