Är det såhär det känns å va lycklig

Nu ligger vi och tittar på Big brother! Vi ska sen gå och lägga oss för vi ska upp tidigt imorn :)
Kyss



GULAVILLAN

Hola!nu sitter jag och Olivia i bilen påväg till Åre ! så jävla nice ;) vi kommer blogga under veckan om vi hinner ... jodå vi ska försöka men vi kommer vara lite busy haha ! Men nu ska vi kolla det regnar köttbullar så bye ! Kyss

Packa lite till

Tjo, för typ tredje gången idag! Filip åkte precis hem.. jätte jobbigt eftersom jag inte kommer få träffa honom på mer än en vecka. Ska plocka fram det sista nu och sen ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis. Tar som sagt med mig datorn till åre så det kommer bli bloggning därifrån med. Godnatt då



GODASTE NÅGONSIN

Tjo! Sitter i min systers säng nu, ska strax gå upp och hämta världens godaste glass! Ben&Jerrys Fairly Nuts, så jävla god. Sen ska jag kollar lite på melodifestivalen och sen bada och raka benen osv! Gillar att jag har planerat min kväll, haha. Tjarå!


Sorry för webbcam bilder!

Abercrombie and fitch & Hollister

Iwant :


Abercrombie




Hollister



Kyss


Mini shopping!

Är bara hemma en snabbis nu för att käka lunch för sen drar jag ut igen! Ska på bio klockan 4 så måste skynda lite. Var iallafall på stan nu ju och fick med mig hem en skitsnygg t-shirt, lite underkläder och sen lite produkter av olika slag! Hörs sen babys!



En dag kvar

Godmorgor på er! Vaknade för en stund sen och ska snart gå upp och äta lite. Sen åker jag med pappa och shoppar lite små grejs, och kanske att jag åker och träffar filip en snabbis. Jag suger verkligen på att packa så ska börja lite nu innan vi åker, sen får jag inte glömma att ladda ner lite nice musik till phonen. Vi hörs senare


sommar...

Hemma från festen

Nu ligger jag och Felicia i sängen och ska typ bara chilla ;) festen var okej men jag och Felicia hade kul iallafall.
Med denna bild säger jag godnatt !

KORT

Tja! Tänkte bara slänga in ett inlägg om att jag just nu ligger och kollar på Four Feathers och smsar med Victor, Oscar och några andra, nice! Har tidigare haft lite mini spa för mig själv och gjort ansiktsmask och skit. Känner mig iallafall fräsh nu! Imorn förmiddag drar jag och mami ut och shoppar lite, sen får vi se. Fätt konstigt det känns att inte vara med massa vänner som jag brukar.. aja! Sov sött mina vänner.


"hej jag är cool"

JAG ÄLSKAR ER

Tjo! Ligger i sängen nu och kollar på sex & the city, åt nyss middag iallafall! Idag efter att jag mött upp mina älsklingar drog vi till gullmars och mötte Oscar, drog hem till honom och senare kom Fredrik! Kul var det! Drog hem därifrån vid sex typ. Ikväll ska jag göra absolut ingenting, lite skönt faktiskt.




Hos älskling


Så kan det vara

Du får inte ta det här som ett hot eller något men jag måste få säga vad jag känner. Nu när du har skaffat dig "andra att umgås med" så känner jag att vi börjar sakta men säkert glida ifrån varandra. Vi är inte lika mycket med varandra som vi var förut, vi är inte lika besatta av varandra längre. Det är lite sorgligt tycker jag eftersom vi har gjort så sjukt mycket tillsammans. Men jag har sagt vad jag känner till dig och nu är det du som bestämmer. Mig eller "de andra". För det verkar inte gå så bra att vara med båda. Du säger att prioriterar mig men det märks inte eftersom när man är med dig så är man ofta som en andrahands person som bara står där bredvid dig och måste lyssna på allt ni två pratar om och ska göra. Synd att det blev såhär, tjarå!


Here we come!

Då var det bestämt, på söndag vid 11 drar jag och bästavän upp till Åre i fem dagar! Fyfan vad underbart.


Haha, älskar dig!


FREDAG MINA VÄNNER

Tjatja! Sitter på mamis jobb nu och skriver lite på min novell. Igår var jag också här eftersom jag inte direkt trivdes på stallet! Idag ska jag iallafall möta Felicia i slussen vid två-tiden och då drar vi direkt till Agnes skola och sen får vi se vad vi hittar på. Hörs senare babys!



Jag är lite småkär sådär


Cody Simpson, en ny favorit på spotify listan sen några veckor tillbaka!


Rubrik

Heeej! Jag känner att jag är väldigt dålig på att blogga just nu men jag ska bli bättre :)
Har ni hört att abercrombie och hollyster ska komma till Gallerinan !
Jag lägger upp i senare inlägg vad jag vill ha!Måsta dra
Kyss


Andrew is back

Tjenare! Det var ett tag sen nu, har inte alls haft tid att blogga nu på ett tag. Är iallfall tillbaka i skolan efter två veckors prao och snart är det lov. Drar till åre med bästis Niki tidigt på söndag och stannar där en vecka. Kommer ta med mig datorn så det lär ju bli en del bilder som kommer upp. Det kommer bli grymt, bara att jag kommer sakna min älsklings filip jätte mycket..


SPORTLOV 2011

Allt är inte helt planerat än men förmodligen kommer det se ut såhär:

- Åka till Åre med bästaste Agnes från söndag till fredag tror jag!
- När jag isf kommer hem vill jag på lördagen slinga håret och färga ögonfransarna!
- Sen på söndagen vill jag köpa nya jeans för att sen på måndagen komma tillbaks till skolan efter tre veckor skit snygg med nya jeans! Fan vad sweet om det blir såhär!



ONICE

Tja alla! Jätte dålig uppdatering.. vi vet! Men grejen är den att alla har haft fullt upp och verkligen inte hunnit blogga! Men nu ska iaf jag försöka uppdatera så mycket som möjligt! Den här veckan praoar jag på ett stall på Ekerö, onice som fan! Det är svin kallt och tungt jobb.. Aja ska försöka stå ut veckan ut. På fredag sover iaf jag med Felicia, Andrea, Agnes och kanske Albin! Sweeeet, saknar mina bebisar.



Hårt jobb

Nu drar jag till centralen för att möta upp Eden bäbis
Kyss





SEGT

Godmorgon! Har precis ätit en god frukost och sitter nu och segar arslet av mig. Sitter i morgonrock och tossor i soffan och tittar på Ugly Betty med datorn i knät.. inte bra Olivia. Halv ett ska jag iaf möta Andrew och dra till Base. Puss så länge!




Med Astrid och Fanny babes!

Nu ka jag gå och tvätta händerna för jag har bajs på dom.. inga komentarer-.-






Berättar mer om dagen imorn see ya !

DÅ VAR DET KLART


MOT PIERCINGTAGAREN..

Nu har vi precis fixat klart oss och ska dra in till stan strax. Fyfan vad nice med ett till hål i örat alltså! Funtar också på att ta ett hål längst upp i örat, dösnyggt typ. Aja, ni får se resultat sen! Puss på rumpan!


det här siktar jag mot!

Centralen nästa

Heej!Nu har jag städat och fixat mig.Jag ska snart dra in till stan för att träffa Lollo och Vilma :) Vi ska sola och jag ska lämna tillbaks lite grejer.Sen drar vi hem till mig och myser,möter upp Astrid i Handen och sen fortsätter vi mysa ;P
Kyss



OH YEAH

Tjaba! Väckarklockan ringde för ett tag sen så vi gick upp och käka frukost och nu är Andrew i duschen och jag sitter på hennes rum.. helt själv. Aja, vid tolv tar vi bussen in till stan och tar hål i örat! Sweeet. Sen drar hon till Filip och jag till saknade Ebba! Åh vad härligt! Kanske träffar Victor också men det är inte säkert..


Hahaha! Gissa vem det kan vara..

DRINK INCIDENT

HAHAHAHA! Jag och Andrew blev lite rastlösa så vi gick upp till köket och skulle göra en drink! Då blandade vi massa hallon, björnbär, mjölk och Orangina hehe.. Sen när vi sitter i Andrews rum och ska dricka vår lilla drink så kom hon åt glaset som stod på kanten så heeeela glaset som är fullt välter och det skvätter dricka överallt! Haha, så då var vi tvugna att börja städa.. Men nu sitter vi iaf och ska streama en film för vi har precis noppat ögonbrynen, yes! Puss och hej leverpastej.


Vem beställde två kulor?

Hundtestiklar..


Barnvakt

Nu sitter jag hemma och har mys med min lillebror :) har gått i skolan och pluggat idag .
Bloggar imorn för då ska jag träffa min bebisar :D



Saknar sommarn ! haha jag och vilma hade tråkigt medans Linnea sov :P
Kyss


SUGIT

.

INGARÖ

Tjatjatja! Nu har vi kommit hem hit, till Andrea, och har precis ätit middag! Nu sitter vi och skypar med lite människor och så! Nice. Aja, update you later!


SISTA DAGEN

Jahopp, då var den första veckan med prao slut. Känns väldigt tråkigt att inte vara på Vurma något mer för det har verkligen varit sjukt kul.. Alla människor där är så otroligt underbara! Men ska hälsa på ofta har jag bestämt. Snart tänkte jag dra mig in mot stan för att förmodligen möta Andrea!

Drar till dansen nu!

Dagens klipp :
Stackarn !!!! :(

Crazy weather

Tjatja! Har inte blivit mycket uppdatering för min del men jag jobbar ju nu och efter det har jag saker jag måste göra. Idag jobbade jag iaf till två, sen drog jag direkt till mormor och hon och jag gjorde middag och pratade massa! Sen drog jag hem i det iskalla vädret och fick ett sms där jag fick reda på en grej jag inte blev särskild glad över.. Men jag är på bättre humör nu som tur är!


Saknar galet..


En vän för livet



Ibland kan jag bara sätta mig och tänka. Tänka på vad det var som egentligen hände. Det var så otroligt länge sen, men ändå minns jag så väl när jag satt där utanför dagis och grät när du gick hem. Det var där allt började och inte förrän nu förstår jag hur viktig den där dagen var för mig. Tillsammans har vi gått igenom mycket och den tiden vi hade tillsammans är någonting jag aldrig kommer glömma. Både du och jag har vuxit upp, träffat nya vänner och gått vidare, men jag vill att du ska veta att det sista jag gör, är att lämna dig..

Valentine's Day

Glad alla hjärtans dag på er! Jag är ledig idag och ska snart bege mig mot skolan för att hämta lite böcker jag behöver. Dans ikväll och sen ska vi väl ha en liten middag med familjen. Ha en bra dag nu!


PRAO

Tjaba! Sitter och kollar på min nya ugly betty! Så jävla nice. Imorn drar jg ut på prao, börjar nio och slutar två! Sweeet. Men kommer sakna mina sötnosar i skolan för dom kommer jag inte träffa på tre veckor! Men nu ska jag smsa lite, puss!

Tjalala

Kom hem för en stund sen, har precis ätit och ska hoppa in i duschen. Sen blir det lite wallander och sen sova! Natti natti..



Nu drar vi!


C-ya!

Bråttom

Godmorgon! Har inte tid att blogga egentligen för om en timme ska vi åka in till dansen och jag sitter här med pyamas och har inte duschat eller nånting! Så vi hörs senare. Puss


Trött och osminkad.

STARSTRUKK

Tja fan! Andrew och jag sitter och dunkar musik just nu. Idag var vi inne i stan och käka lunch och köpte lite grejer. Jag var också och hämta ut säsong 3 av Ugly betty, HELT själv på webbhallen! Pinit värre.. Andrew köpte iallafall jeans och iPhoneskal och jag hittade en cool tröja. Ikväll ska vi knulla med Andreas gossedjur. Fan vad nice. Ska dra nu, tjarå!


bjussar på en liten bild.

You little whore,stop what you are doing!

Hellu !Jag har haft det sjuk bra i Tullgarn ! för er som inte vet så har jag firat min bebis Astrid som fyller 14 imorn ! Grattis fjortis.
Vintern är som finast idag:
Nu drar vi på middag :)
kyss

Vilket väder

Tjo! Solen skiner och jag har precis fixat mig klart. Åker in till stan och träffar Olivia, vi ska väl gå på stan, jag ska köpa jeans och ett skal till min mobil som blev fixad igår. Är inte på bästa humöret just nu bara, så vi hörs senare. Puss


Mobilblöggning

Tjaba! Kvällen vart inte så dålig ändå! Efter middagen pratade jag med Josefine och vi bestämde oss för att dra till festen/discot ändå. Tur det för det var faktiskt riktigt kul! Mötte Josse vid 10 tiden och vi drog dit och va där tills det slutade! Då var jag, Josse, Wille, Angus och Wk ute ett tag och sen drog jag hem och nu ligger jag i sängen och kollar film! Sweet. Hörs imorn då!

Så kan det vara


Ligger i en wierd ställning i soffan och tittar på ugly, lite standard sådär! Ikväll blir det väl middag med familjen och senare vid nio tiden kanske disco i skolan? hehe. Vet inte hur taggad jag är på det men vi får se! Ska faktiskt smsa några och kolla upp det på en gång. PUSS


You are so far away, but still so near.


Varför måste det vara så svårt att komma i kontakt med dig? Jag gillar dig så..


FML

Åh, fett jobbig skoldag.. eller inte! Men idag skulle jag ju ha varit med Andrew och vi skulle ha tagit ett till hål i örat och sen träffat Calle! Men jävla sl ställde in ALLA bussar på hela värmdö så Andrew kommer inte in.. Helvete! Sen efter skolan så hände en jätte pinsam grej. Inte kul! Nu sitter jag här iaf och har jätte tråkigt, kollar på ugly och äter mjölk&flingor.. FML!



Fast på ön

Hej allesammans! Vaknade för en stund sen. Ledig idag och det var väl lika bra eftersom jag ändå inte hade kunnat komma någonstans. Hade ju värsta planerna för idag, hoppas det slutar snöa så att bussarna kan börja gå. Åker isåfall in till stan och möter upp Olivia. Ska köpa lite grejer, ta hål i öronen och kanske träffa Carl. Ska äta lite och sen hoppa in i en varm dusch. puss




100% snökaos

Hejsan alla glada! Nu är det så att jag kommer inte till skolan för att dom jävla bussarna inte går :/  men men , jag får sitta hemma och plugga istället.
Vi har sjukt mycket just nu:
So uppsats
Engelska läxa
Engelska prov
Spanska läxa
No läxa
Svenska prov -.-
Väldigt mycket tycker jag.
Vi får se hur det bli med dan , om bussarna & pendeltågen börjar gå så drar jag in till stan :)

Kyss

DRÖM SÖTT


Med den här bilden säger jag godnatt! Åh vad jag vill tillbaks dit bilden är tagen, utö med bästavännerna!


DAGENS SAKNAD!


Åh vad jag saknar dig finaste! Alldeles för längesen sen sist nu! Smsa när du ser det här så får vi bestämma tid när vi kan leka! Puss på dig.


HUMOR



HAHAHA seriöst, klockren skulle jag säga! Shit, T9 kan verkligen vara knäppt ibland! Aja, idag har det vart en väldigt vanlig skoldag, gick hem i stormen som plötsligt kom och satte mig och plugga en stund. Nu sitter jag och chattar med några och strax ska jag ta mig upp ur min fosterställning och sätta mig på cykeln och trampa 30 minuter, freaking sweet! Uppdaterar senare! PUSS


Godnatt Sverige

Godnatt sötnosar! Har haft en skit dag men men
Kyss !

Jag är ganska bra

Ligger i sängen och kollar på Ugly Betty! Jävligt sweet. Tänkte gå och borsta tänderna men funderar på om jag ska äta något mer.. Aja! Har ägnat hela kvällen åt hemkunskapen, gjort ett colage och skrivit fakta! Bra gjort Olivia! Imorn blir det dans, nice.


Med den här bilden säger jag väl godnatt!


MASSA PLUGG

Usch! Är hemma från skolan nu och det enda jag ska göra nu är att plugga plugga plugga! Måste träna till so provet vi har på torsdag och HK uppsatsen jag ska ha på torsdag.. Fätt keff! Aja måste sätta igång nu!


Right now.

FUNÄSDALEN 2011

KÄRLEK TILL ER.











Här har vi spenderat dom senaste dagarna! Det har varit helt grymma dagar med världens bästa gäng. Har inget att säga förutom att ni är bäst.


Astrid&Lollo

Nu sitter jag hos Astrid i Gammla stan med Lollo&Astrid :) vi tittar på Hannah Montanna :p Jag ska vara med mina sötnosar tills dansen börjar,vi ska plugga lite matte men annars bara ta det lugnt :)
Kyss

Hemma igen

Ingen som sa att vi drog iväg till funäsdalen med dansen. Vi kom iallfall hem sent igår och det har varit en grym helg! Har prao nu två veckor framåt och idag börjar jag inte förrän fyra. Skönt! Ska klä på mig lite nu och sen kommer det bilder från helgen.
See ya



Allt är bra

Tjo! Kom hem för en stund sen. Pappa hämtade mig från skolan och då åkte vi och fikade. Nu sitter jag här med packlistan framför mig och ska snart börja lägga fram grejer, packa är verkligen inte min grej! Skolan idag var toppen, jätte skönt att träffa alla vänner igen, speciellt Linda och Malin dåra.. Uppdaterar senare ikväll!

Vem kan det vara??


TVÅ BILDER

Idag kör jag på Chanel & vita naglar, höhö. Målade dom igår men la aldrig upp bild!


UGLY BETTY

Tja! Ligger hemma idag med. Har precis duschat och ligger och kollar Ugly Betty, bästa serien! Orkar inte blogga för den här datan har ingen kamera så de är tråkigt. PUSS


Albin haha


Något jag saknar


Emelie, Tricia och jag för kanske 3 år sedan

Positivt heter det väl?

Hej på er! Kom hem för ett tag sen, eller har faktiskt hunnit med att äta. Åkte ju till vårdcentralen tidigare idag. Tog lite prover som visade sig vara negativa, jag är alltså helt frisk och kan åka med till funäsdalen på torsdag. Efter läkarbesöket fikade jag och pappa och sen åkte vi till länna sport och köpte lite grejer, bland annat nya stavar. Imorgon blir det skola för min del. Måste verkligen jobba ikapp nu när det inte blir någon skola på torsdag och fredag heller. aja, hejdå


olles land i somras...

Talk to the hand beatch

Sjuk,sjuk,sjuk och åter en gång sjuk -.- Det jag lever på är Alvedon, Halstabletter,c-vitamin och te med mycket honung.Kul att var sjuk när man har mycket i skolan och drar till Funäsdalen på tordag -.-
Ful och förjävlig !

TILL ELLINOR


SOMMAREN ÄR VÄLKOMMEN

Tjaba! Sitter och kollar på Alla vi barn i bullerbyn. Herre min gud vad härligt! Får världens sommar känslor. Det är gal1 hur mycket jag längtar till sommaren, värmen och alla dom sena kvällarna då man tar kvällsdopp i det ljumna vattnet, åh! Fick också reda på av Ellinor att vårt spanska prov är flyttat till ett tidigare datum! Det är nästa tisdag istället för på fredag nästa vecka.. Great!

Det är fel på mig

Ligger hemma idag. Vaknade med världens huvudverk och sen hade jag feber. Mår bättre nu och ska snart åka och kolla vad det är för fel hos en doktor. Åker troligtvis och shoppar lite med pappi efteråt, så vi hörs sen!


favvobilden

Inge vidare alls

Godmorgon! Är hemma idag för jag har ont i halsen, svider i näsan, hes och hängig. Blä! Måste bli frisk till torsdag då vi åker till Funäsdalen ju.. Har iaf precis duschat nu och ska strax ut för att handla lunch, vi har nämligen ingenting! Usch, det rinner i ögonen också.. Aja måste kila iväg nu!
Heting!

RSS 2.0