Fly away

Hej alla söta läsare! Idag drar jag till Torquay på språkresa  med Tanja björklund i tre veckor!!! Kommer bli så sjukt kul!Vi kommer lära känna nya personer lära oss engelska bättre,sola,bada,shoppa och bara ha så jävla härligt!
Flygplanet går ifrån Arlanda går halv två så jag åker dit ungefär 12.15 :)
Jag kommer inte blogga så mycket på den här bloggen men vi kommer kanske göra en ¨travel¨blogg
Om vi gör en så länkar jag den via facebook så se till att adda mig där;)
Nu måste jag packa det sista så ha det gött!
Kyss




Hit ska jag!wiieeee



New things

Detta har jag köpt plus att jag köpte ett par glasögon,joggingskor och en klänning :)
Kyss

Midsommar!"

Nu drar vi ut med båten och hämtar upp en massa folk för sen blir det fest och dans runt stången :P
Ha en trevlig dag
Kyss


Spanien nästa!

Klockan tre inatt drar vi till Spanien i en vecka! Ni får ha det bra sålänge här hemma i Sverige så hörs vi snart! Puss på er sötnosar! / Olivia&Andrea

R.I.P

Ha det bäst uppe i himmelen Hasse, vi kommer saknar dig något otroligt! Tack för allt.

Stolt över dig Christensson!

Ni har ju sett att Agnes länkat låten Fest Hos Mange, det är ju nämligen vår kompis Max som gjort den med sina kompisar och som dansar i musikvideon! Så jävla grymma killar som verkligen är värda all denna uppmärksamhet!
Tjarå för mig!

Norell's Crib

Tjenixen! Checkar in hos Norells crib nu! Kom hit för en dryg halv timme sen, inte gjort så mycket förutom att käka och packa! Inatt klockan 3 måste vi gå upp för att sen åka hemifrån vid halv fyra-fyra, myspys. Blir väl att gå och lägga sig tidigt? Aja, det tar vi seeen för vi kommer nog blogga mycket idag/kväll. Ska hjälpa Andrew nu så vi hörs snart igen!

PUSS

HAHAH MAX

Titta på den här videon! Sjukt bra! Det är våran kompis han som dansar! GRYM?!

Rullar på som de ska

Tja man! Vill bara uppdatera och säga att jag älskar livet just nu! Hade det sjukt kul och nice igår med älsklingarna! Helt underbart var det! Fick iallafall med mig hem ett par bruna mocka ballerina och tre par söta string, as soft! På fredag väntar också dagen jag längtat till i flera veckor nu... DRAR TILL SPANIEN MED ANDREA! Fattar ni hur soooooft det kommer bli? I 8 hela dagar kommer vi vara där och sola, bada, spana killar (eller bara jag dårå) äta god mat, shoppa och bara njuta av varandra haha! Detta mina vänner har vi längtat efter så länge och nu är det bara 3 dagar kvar!


Lycklig.


Svar på tal

Fick en komentar om att en tjej fejkar mig och ja jag vet! Tycker att det är väldigt knäppt att man äns gör så! Hon har inte tagit mitt namn, bara mina bilder!!


Detta är ej jag som ni förstår..


Min helg!

Hola! I fredags åkte jag till landet med famiiljen + mormor! Fredagen var väldigt tjill, åt god mat och kolla film! På lördagen sen åkte jag hem till Sebastian och fixade en grej, sen drog vi till tallen med linus, lucas och claes! Vi drog sen hem till sebastian igen och tjilla, hur soft som helst! Jag drog hem och käka och sen vid halv tio skjutsa pappa mig till linus så hängde jag där med grabzen! Skönaste människorna dom där killarna! Min helg har iallafall varit jätterolig! Och imorn blir det förmodligen BeachParty med älsklingar, får se hur det blir.. Puss!


Snygging Linus!


Kalas

Hej på er! Snart kommer våra gäster till min lillebrors kalas som fyller 8 år :) Därför kan jag kanske inte blogga mer idag.Men i morgon så ska Olivia sova här tror jag :)

Kyss


Nya naglar!


Buenas noches

Godnatt Sverige! Har haft en rolig men lite speciell dag :)
P.S Är glad att allt löst sig mellan oss tre!
Kyss

Baka sockerkaka

Hallå, länge sen! Nu sitter jag och Filip och kollar på tv och väntar på att våran sockerkaka ska bli klar. Nu ska jag börja blogga igen! Puss

Mot brunn!

Halloj bloggen! Nu är jag, Agnes och Andrea (thosethree) hemma hos Andrea och har precis ätit, ska fixa oss nu och sen drar vi till Brunn med massa folk! Soooft.

Pannkakor

Hola!Nu steker jag och Lollo pannkakor :) Gött! Sen efter det drar Lollo hem och jag in till stan och möter upp min älskling Andrea som jag saknat så mycket! Vi ska fixa lite grejer med hennes telefon och sen ikväll ska vi sova hos henne med Olivia :D Det var länge sen vi va alla tre så det ska bli myys!

Kyss



Shorter

Halloj! Va hos frisören idag och klippte bort de allt det slitna så nu har jag friiiskt hår! Känns as soft! Nice med snyggt hår till sommar liksom!


Hemsk bild men här har ni håret!

Tisdagkväll

Tjatjatja! Jag och Agnes åkte till Lemshagas avslutning idag och var med Andrea&Victor bla! Sen drog vi till vasastan och åt pizza och tog massa bilder som kommer upp här inom kort, eller så är dom redan uppe! Efter det hämtade hennes pappa oss i gullmars så åkte vi till hammarbysjöstad och var på två lägenhetsvisningar! Vår dag i ord dårå. Just nu: kollar på film och pratar med Arthur och Victorboooi, soft! Kyyysss


Bildbomb

Bilderna som vi skulle lägga upp från idag och igår :)
lägg gärna en kommentar på bilderna!
Om ni har förslag på profilbild kommentera det då !!





















haha


























Kyss

Hata rubriker

Hejsan!Idag har vi (olivia&Agnes)  haft en riktigt härlig dag! Det började med att vi köpte en bikini  sen drog till grönan och träffa Ludwig.Sen slutade det med att vi tittade på Baksmällan2 på Sergel :D Nemo i kungarna av Tylösand jobbade där så han träffade vi roligt roligt! Filmen var jätte bra!rekommenderar starkt.
Men nu måste vi sova för vi ska upp tidigt så Godnatt!

P.S Bilder från idag kommer upp imorgon.

Kyss


Dagens outfit

Nu ska jag och Lovisa dra och bada så tjarå!
Kyss

Sommarens heta hiss!


Långkännig- Även i flera färger och mönster!
Finns lite överallt.

Kilklackar-
Mycket mönster och glada färger ( Snyggt till nästan allt )
Kilklackar finns också i vilken skoaffär som hels,jag vet faktiskt inte vart dom här kommer ifrån.

Jumpsuit- Enkelt att slänga på sig när man ska till stranden eller bara ut.
Finns också lite överalllt t.ex på H&M,gina eller bikbok.


8 Juni

Hallå! Snart drar jag iväg och serverar niorna på deras avslutnings lunch med dom andra tjejerna i min klass! Ska bli skitkul faktiskt! Slutar väl runt 4-5 och då vill jag träffa Ebba, punkt slut. Detta har jag på mig:

Fest i hela huset

Hej kompisar!
Nu bli detta ett väldigt kort inlägg :) Idag gick jag till skolan och vi städade typ bara.Sen drog jag,albin,fredrik och oscar hem till bamme och gjorde lite saker .. kul var det iallafall! Sen drog jag och vi till grönan och va där typ en timma och sen drog jag hem :)

AA lite av min dag :)

Kyss





Det svider att jag saknar dig mer och mer för varje dag...


SUMMER

Nu är det bokstavligen sommar! Helt jävla underbart!


Ser jävligt brun ut tack vare solljuset! Men tyvärr ser jag inte ut såhär än..


Happyface

Hallå! Är hemma nu från en gryym helg med bästisarna i Stjärnhov, har varit helt underbara dagar som jag verkligen behövde! Träffade massa annat folk också vilket var jätte trevligt! Saknade bebisen Agnes bara som dock inte kunde följa med.. Är super lycklig just nu! Åh vad underbart! Bilder finns inte så mycket, kanske nån enstaka som isåfall kommer upp sen!


Älskar er!



Summerburst


Blääää! JGa skulle gått på Summerburst OM det inte hade varit fucking 18 års gräns -.- hade biljetter och allt !


Gnesta Marknad

Hallå alla! Sitter hemma hos mig med felicia bredvid mig! Ikväll har vi grillat, varit på Gröna Lund och sedan träffat Valle och hans kompis! Mysig kväll helt enkelt! Imornbitti möter vi Andrea och tar sen ett tåg mot Gnesta vid 11 tiden, gaaash kommer bli superkul! Stoor marknad med tivoli och massa folk. Vi ska vara där ute till måndag så vi kommer ej blogga något! Puss mina vänner.

Sol förfan!

Heeej alla fina! Nu äre så att jag är jätte lycklig! :) det är sjuukt varm och snart sommarlov!
Nu ska  jag käka lunch med papi och lillebrorn min! Sen ska jag repa -.- lite surt när det är sånt här väder men men... Där efter ska jag kanske sova med någon eller hemma vi får se!

Kyssen!


@ Eklund

Hello! Sitter hemma hos Felicia på söder nu, vi har gått på stan hela dan typ! Ska käka nåt och sen ska vi möta Andrew vid åtta för att hämta en grej. Sen skulle vi kanske åka och träffa några men vi får se om den saken! Jag sover iallafall hemma för att imornbitti klockan 9 ska hela min familj hjälpa min syrra och hennes pojkvän flytta deras saker till deras nya lägenhet! Uppdaterar mer ikväll sötnosar!


RSS 2.0