Ang. blogg design

Bloggen är under renovering. Därför ser den ut som den gör!

Olycklig i det lyckliga

 

Hej ! Just nu så är mitt liv piss ... jag bråkar med min föräldrar hela jävla tiden och har sjuk ont i halsen.Men det är nog det ända som är piss för jag har ju köpt en onepiece och lite andra kläder och jag drar ju till Funäsdalen på torsdag ! :D Så igentligen så har jag det väldigt bra just nu .


TILL ANDREW, VÄLJ!


VÅRVÄDER

Drar ut i det fina vårvädret nu och möter Ellinor och sen möter vi upp några andra! Puss


Facelook

DAGENS SNYGGING:

Sofia Wikström!
Absolut en av dom snyggaste vännerna jag har! Hon har det finaste leendet, är hur snäll som helst, är underbart rolig och grym på att sjunga&dansa! Puss på dig min vän!

HUNGRIG

Nyduschad och sugen på frukost! Tjarå!

GODMORGON

Har freaking studiedag idag! Asnice! Ska gå och göra frukost nu och sätta på sex & the city! Update you later!


Funäsdalen på torsdag med världens bästa!


KEEP IT UP

Alla söta läsare! Fortsätt som ni gör! Vi blir asglada när vi ser att så många läser vår blogg! Då blir det mer uppdatering till er också! PUSS

Sunny Side

Tjaba! Nu har min lilla vän Andrea fått en pojkvän! Ja, grattis då! Imorn skulle vi åkt skidor men.. mika&josefine blev sjuka och ellinor&sofie hoppa av så det var bara jag och emmy kvar så vi kände att det inte var lika kul längre. Så det blir bio istället med eden och några! Sweet iaf. Smsar med Victor nu och kollar på Ugly Betty, lite standard sådär!



Ove Sundberg in my heart !

Jag har precis tittat på Solsidan ! Jag är så kär i det!
Imorgon så är jag hemma för min hals gör så otroligt ont :/ jag vill bli frisk till funäsdalen på torsdag :) det ska bli så jävla kul,sjukt taggad asså :D
P.S jag vill säga grattis till min barndomsvän som fyller 12 i dag!
Grattis Grattis Elsa ! :D

 


Never say never

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen, mamma kom in med frukost till mig för ett tag sen. Stannar hemma idag, vaknade med lite feber vilket inte alls var bra eftersom jag nu varit febrig i mer än en vecka. Det var väl inte så smart av mig att dansa i fredags kanske. Kul var det iallfall! Nog om det. Igår var vi på öppet hus i Olivias skola, sen åkte jag hem och sen åkte jag till Filip. Vi hörs senare




Ni gör mig lycklig

Tjo alla! Ville bara tala om för er att jag ligger i sängen, kollar på Ugly Betty och har det allmänt nice! Än så länge har jag haft en trevlig då jag har snackat med massa människor som gjort mig väldigt glad och kollat A cinderella story! Mobilbloggar så kan inte lägga upp nån bild, tyvärr! Puss på er!

Aj min hals

Jag har ont i halsen :( vill inte bl sjuk till funäs !

Beslutsångest !

Häälp mig nuu !
Vilken :


(Det står 69 stor på ryggen)
Eller




Kommentera vilken nu!
Kyss


HUSET FULLT

Tjatjatja! Har släktkalas här hemma med alla kusiner och rubbet! Det var jättekul igår på slottet och sen jättekul med dom bästa hemma hos mig. Imorse vaknade vi lite försent och fick springa till min skola för öppet hus! Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, vill ju gå på bio! Blir ett snabbt inlägg nu bara, see ya!




Stressful

Nu måste jag plugga verkligen så jag slänger in ett litet kort inlägg här ! Bloggar senare om dagen :)
Puss



Kulturama 10 år

Hej! Nu sitter jag hät med Astrid och väntar på att vi ska börja ! Våran skola fyller 10 år i deag så vi ska fira den utan vanliga lektioner :) Efter ¨skolan¨idag så ska jag,Vilma och Linnea dra in till stan och titta i affärer och ta en fika :) mys! Sen så drar jag hem till min mormor och morfar för att käka . Efter det drar jag i till stan igen för då ska jag möta upp Andrew&olivia mina älsklingar !
Bloggar mer sen !
Kyss


SOV GOTT FOLKS


Med den här bilden säger jag godnatt! Ska kolla lite Ugly Betty och smsa lite. Puss


New




Sweet med en ny söt bh i garderoben!


Han är oslagbar

Hej igen vänner! Pratade nyss med Olivia, bestämde lite om imorgon och så. Vi ska dansa på slottet hela dagen så blir ingen skola för varken mig eller henne. Sjukt slapp vecka med tanke på att jag bara gått en dag i skolan. Imorgon kväll sover jag hos Olivia tillsammans med Agnes. Albin kunde inte så det får bli en annan helg. Ha det bra, för det har jag.



GREAT

Tjaba! Måste bara säga att skolan var faktiskt great idag! Hade hemkunskap och det var toppen, sen vid lunchen satt jag, Josefine, Sofie, Ellinor, Emmy, Noah och Erik och hade det astrevligt och roligt i matsalen! Satt och flörta med en kille haha. Lunchrasten var skitmys och allt rulla på! Efter skolan skulle gick jag och Ida hem till henne och hämta en film jag skulle låna och då prata vi med några sjuor i vår skola och gjorde bort oss typ totalt! Haha va vi garva! Kuul var det! Aja, nu lagar jag och papi mat och ska snart äta. Sen ska vi se nån film och jag ska packa. PUSS



MUSIC

Kom hem för en stund sen, har varit i skolan idag men det var mest för en viss persons skull. Borde inte gått. Gjort är gjort och nu sitter jag här och lyssnar på musik, den får mig att tänka på annat och speciellt när låtarna väcker en massa minnen. Onödigt inlägg så vi hörs senare..


fjorretider

Blir snart galen

Är så sjukt trött på att bara ligga här. Vill bli frisk nu! Har iallfall precis duschat och snart skulle pappa komma upp med frukost. Hade tänkt gå till skolan idag men så blev det inte. Vi hörs senare


Vill ha sommar nu !

Hejsan! nu sitter jag i soffan me den öppenbrasa brevid mig :) mys! Idag har jag pluggat och rensat HELA min garderob !! Tog otroligt lång tid ! Men imorn ska jag plugga och dansa .
Kyss på rumpan !
Vill ha sommar !

GAL1

Hola amigos! Sitter och pluggar samhällskunskap! Det kan ju ta sig i röven för det är sjukt tråkigt. Måste bli klar med en uppstats om mitt drömyrke till torsdag och jag måste bli klar idag för imorn tränar jag hela kvällen! Men det kommer gå, tänk positivt Olivia! Känner att det närmsta dagarna kommer bli grymma. På fredag ska jag dansa hela långa dagen och kvällen på slottet, sen sover Andrew och Agnes här! Kanske Albin också! Sen på lördag är det öppet hus och det är nice, senare kommer släkten och firar mig men på kvällen vet jag inte än! Hoppas på bio! På söndag är det träning och sen sover förmodligen Mika, Ellinor och Emmy här för att vi sen tidigt på måndagen ska bege oss mot Hammarbybacken eftersom vi har studiedag! Sweet!



Orkar inte

Prata precis men Amanda i min klass.. jag som skjutit på det här med att plugga, hela dagen! Vilken uppmuntaran va?


Inte kul alls faktiskt

Tjaa! Sitter i skolan och har matte nu! Fet tråkigt! Slutar fyra.. Sen måste jag plugga! FML! Så känner jag just nu. Aja måste lyssna, puss på er! / Olivia

Skolan

Nu drar jag till skolan !
Kyss





En sjuk en

Hejhej! Ska börja med att säga att vi ska ta tag bloggen, det har väl varit sådär med uppdateringen med tanke på att vi är tre stycken. Ingen skola för mig idag iallfall, blev sjuk under natten och mår inte alls bra. Tack alla fina vänner som bryr sig.. Vi hörs senare!


Fanny Vahlne

Nu sitter jag i skolans macbook sal med Fanny:) busigt! Vi har slutat och jag ska snart dra hem och plugga -.- ikväll drar jag in till stan igen för jag har ju dans. Men jag bloggar mer sen !
Kyss





MIN FÖDELSEDAG I BILDER











Blev kidnappad med ögonbindel, hörlurar och rosa sidentrosor på huvudet! Under hela tiden vi var ute hade jag ingen aning om var vi var någonstans!







Och det var hit dom tog mig, till Cafe Milano! Och vi åt en jättegod och mysig middag! Har man dom bästa vännerna eller vad? I think so!



Tack för den bästa födelsedagen nånsin! Jag älskar er!


Toppen dagar

Hejhejhej. Gårdagen blev verkligen lyckad, vi överraskade Olivia med en middag på Café Milano! Idag har vi åkt skidor hela dagen, var ett tag sen jag åkte så. Pappa hämtade mig och hemma åt vi super god middag med hela stora familjen och sen åkte jag till Filip. Hoppas ni haft en toppen helg hitills!


ÄNTLIGEN

Jag är 15 år nu! Så jävla sweet! Haft en underbar dag i skolan med massa galna överraskningar! Tack för allt idag tjejer! Fick en fet tårta och massa cupcakes! Gal1 nice vafan! Hinner tyvärr inte blogga för snart kommer Andrew, Felicia och Agnes hit.. dom ska hämta upp mig men jag har ingen aning om vad vi ska göra! Älskar överraskningar! Puss så länge!


Haha en dålig bild på hur jag såg ut! Massa massa bilder kommer så fort Josefine har lagt upp dom!


Spanska

Hejsanhejsan! Sitter i spanska rummet och har lektion, kan verkligen inte koncentera mig. Slutar om tjugo minuter och då åker jag in till stan och träffar mina älskar vänner. Glöm inte gratta Olivia, idag fyller hon 15 och får cykla utan hjälm, vilken lyx! Vi hörs senare



<3


It's amazing how you can speak right to my heart

GRANEN ÄR UTE

Tjaba! Mamma och jag har vart ute med granen nu, vilket jag tycker är tråkigt eftersom julgranen gör hela rummet så mysigt! Men jaja, nu tittar jag på Friends och smsar lite med en person :) imorn ska vi dansa squaredance i skolan, tråkigt? Njaa.. Inte super men bättre än lektioner! PUSS

BÄSTIS

Tjaba! Tråkig dag i skolan, ingenting speciellt hände.. Efter skolan åker jag och mötte älsklings Niki och nu sitter jag här hemma hos henne. Längesen jag träffade henne så det finns massor att prata om! Puss


Läängesen

aujourd'hui des images


A friend for life









Bilder från i fredags då Maja var här!


Back on track

Tjatjatja! Ligger just nu och kollar på Vänner och smsar lite! Idag har jag tränat, fett jobbigt. Första gången efter lovet liksom! Träffade Albin också, som jag inte sett på typ 5 veckor! Iaf, imorn tänkte jag ta med kameran och foota! Sweet!
KYSS

Jungfrugatan 23

Hej och hejdå! Nu drar jag till dansen
(Flummig bild)
Kyss

Solsidan säsong 2

Nu är det dags för solsidan :D BÄSTA!


TAGGAD TILL TUSEN


Victoria's Secret

Hola amigos! Vi åkte som sagt till hammarby idag och va där en kortis! Sen sprang vi till dansen och blev sena.. Har egentligen inget att säga men imorse så kom Andrea in med en Victoria Secret kasse och.. jag fick en tidig födelsedags present från London! Fyller ju år på fredag men fick den idag! Det var såklart en Victoria Secret bodysplash. Sweet! Tack bästis!


Kan aldrig nöja mig

Jag är Agnes sofia Berg , ingen annan !
Den Agnes du ser i ögonvrån kanske inte är den Agnes som du får när du vänder dig om .
Jag är den jag är och inte den du vill jag ska vara
Det är svårt att vara sig själv för då är man operfekt för alla.
Jag vill inte ändras men att leva ett liv operfekt och aldrig få killar är inte det man vill heller .
Svårt val...

Impossible

Nu håller vi tjejer på att fixa oss , vi ska snart dra till Hammarbybacken igen ... :P  jo men där ska vi träffa filip och kanske fler :) idag så ska jag (agnes) på julgranspundring och fellle,olivia och andrew ska dansa .Inte så mycket mer att säga så vi bloggar senare :)
Kyss



WE ARE GOLD

Tjatjatja! Jaa, det blev inte så mycket bloggning men vi har haft fullt upp! Vi möttes i slussen vid ett och åkte till hammarbybacken men åkte inte skidor för det blev för sent eftersom dom stängde sex så det blir nästa helg istället! Men där träffade vi människor som vi kände och va där ett tag endå. Imorn åker vi dit igen för att träffa några och sen åker vi och tränar. Aja puss på er!


MOBILBLOGGNING

Tjaba! Ligger i sängen och bloggar från mobilen. För övrigt: haft en skit mysig kväll med Maja som gick för en halv timme sen! Tänkte sova snart eftersom man ska åka skidor imorn! Åh fett segt att as många ska dit.. Kommer va fullt men jaja kul ändå! Imorn blir det ordentligt med bloggning! KYSS

White light moment

Yesterday : Jo, igår så  var det en vanlig skoldag . sen efter skolan så åkte jag hem till Lollo:) vi gjorde chai och tog bilder :) det var jätte mysigt! Vi hade tänkt oss att vi skulle gå upp vid fem och äta lugn och mysig frukost men såklrt vi orkade inte gå upp då :P men men  inget mer att säga om det mer en att det var jätte mysigt !
Today: Idag hade vi bara 4 lektioner,skönt. Men sen tog jag en chai på espresso house med Oscar,Astrid och katta det var mysigt :) Sen droga jag hem och sen dess har jag bara ätit och passat min kusin .
Bilder ifrån dom senaste dagarna :

Barnvakt

Förlåt för dålig uppdatering , men bloggar mer sen om gårdagen och idag :) men nu så är jag barnvakt -.-

PICTURES





Lite bilder från dagen tagna med Emmys ipod! Skulle tagit med mig kameran meeen glömde den som alltid..


FREDAG

Tjaba! Ja, Andrea har redan berättat anledningen till varför vi inte uppdaterar bra! Men iaf, idag är det fredag och det betyder skön dag i skolan! Slutar kvart i två och sista lektionen är det gympa! Sweet! Ikväll kommer iaf Maja hit och vi ska laga middag och mysa. Och imorn ska jag till hammarbybacken med Felicia och Andrew! Blog u later!


Saknar!


Knas blogg

Hejsan! Har inte alls haft lust att blogga, men vi ska ta tag i bloggen när vi snart får ny design! Idag var det skola och sen åkte jag till stallet och red, kallt.. Ska snart sätta på skärgårdsdoktorn och sen är det dags att sova!




De här bilderna får mig att tänka till..

Sweet dreams

Godnatt! bloggar imorgon :D I think i love you , but you don`t love me ...

;(

Hejhopp! nu är det så att jag bloggar inte tills blogg.se funkar så bye bye !

Från solariumet

Tjatja! Bloggar direkt från solariumet! Har precis solar och nu är andrea inne, haha vilka muppar vi är! När hon är klar ska vi möta upp Filip och göra nåt? Sen drar jag hem! Puss på er!

FACELOOK + OUTFIT






Dagnes inköp

Helo! idag så har jag inte gjort så mycket jag har strosat omkring i stan med becca ,vi träffade Jackie ferm,
Rosanna charles och Daniel paris :D skit kul :) Sen köpte jag
Kyss på rumpan!

FRESH

Tjaba! Första skoldan idag.. Seegt! Nu har jag iaf precis skrubbat mitt ansikte! Så nice! Är totally fräsch nu! Haha. Juuuste, har ju inte åkt skidor än i år så på lördag ska jag förmodligen åka till Hammarbybacken! Sweet. Aja ska kolla Ugly Betty nu, puss!

Love me

Tjafan! Händer inte alls mycket just nu, idag var det andra dagen i skolan och allt är som vanligt.. Efter skolan åkte jag hem, tog en varm dusch och nu sitter jag här. Helt propp mätt! Idag åkte mamma till london också, nice med lite nytt i garderoben när hon kommer hem! vi hörs senare



Med Becca

Heej!Idaghar jag varit med Lollo och becca :) dom tog navelpiercing båda två ! skit fint.Jag och Becca har precis kommit hem ifrån pizzerian som vi hade väldigt flum på ;) Men men nu ska vi titta film
Kyss¨


Sorry för dålig bild men fin piercing ?!


BAD + ANSIKTSMASK

Hola! Tänkte sätta på ett varmt bad nu och unna mig själv med ansiktsmask från The body shop! Fan va sweet! Vill ju vara fräsh till imorn. Det är faktiskt gal1 hur fort det här lovet har gått! Känns halv kul liksom.. Men jaja, update you later!


Jag saknar dig


10.38

Godmorgon! Har alla börjat skolan än? Själv har jag faktiskt inte det, börjar imorn! Ska söla mig upp ur sängen nu hade jag tänkt och duscha. Idag ska jag träffa Ellinor och massa andra tjejer från klassen!



SOMMARLOV

Finns det nåt som man längtar efter mer än sommarlovet? Don't think so! Jag ska se till att den här sommaren ska bli helt jävla underbar! Sommar 2011 kommer väl bestå av att vara på mitt landställe med massa polare, ingarö, Gotland, Spanien, Åre m.m! Det här ska jag iaf försöka planera in i almenackan! Kommer bli gal1 nice!


Sommar 2010


Sista dagen på lovet

Tjatja! Det har varit otroligt dålig uppdatering från min sida, men har haft annat för mig. Idag är min sista dag på lovet och jag har verkligen bara tagit det lugnt, varit ute lite med Oliver. Har inte så mycket mer att säga, Olivia har skrivit om våra dagar tillsammans och så. Puss


nån dag sen!

9 januari

Tjaba! Kom precis hem från en lägenhetsvisning på gärdet och nu ska jag äta lite lunch! Ska möta upp Ebba sen och vi drar och solar och sen får vi se. Ikväll kommer iaf älsklingen Ellinor hem från London och vi kanske ska sova hos varann! Sweet.

Det här firade vi Amanda med!




Från glad mun till ledsen mun

Tja!nu sitter jag hemma i denna tråkiga stuga och väntar på svar ifrån olivia . nu fick jag precis det så .... jag ska inte vara med olivia idag utan jag får hitta på något annat :( men men något roligare finns det väl att göra en att sitta här . Bloggar senare Puss&Kram

NICE

Tja! Sitter och kollar Ugly Betty och pratar i telefon! Tidigare idag var mormor&farmor här och vi åt en jätte god middag så är proppmätt nu. Imorn ska jag träffa Andrea och vi ska dra och sola och sen gå ner på stan en stund. Aja tjarå! PUSS

Ny iphone nytt skal

Idag kom pappa med en ny iphone3gs för min förra gick inte att laga :) + att jag fick ett skal av mamma

MY DAYS

Godmorgon! Förlåt för att vi är dåliga med uppdateringen med det är loooooov. I förrgår iaf så mötte jag Agnes och Andrew i slussen och vi åkte och fikade! Sen åkte Agnes hem och jag och Andrew åkte och handla och sen åkte hem till mig och åt och myyste resten av kvällen! Sen igår så gick jag och Andrew upp tidigare och åkte ut till mitt land. Där träffade vi vår killkompis Sebastian och alla hans polare! Sen drog vi oss till Gnesta och och käka en seen lunch och köpte småkakor! Senare åkte vi hem och hennes föräldrar kom på middag hos mig! Och idag så vet jag inte så mycket förutom att mormor och farmor kommer på middag till oss. Kanske träffa några! KYSS
Dåliga mobil bilder från igår!

Lördag

Hejsan! nu håller jag på att slinga håret :) idag så ska jag åka upp till centrum och fixa några saker sen ska jag nog kanske träffa andrew och olle på dan för ikväll ska vi på middag på östermalm :) Men imorn ska jag sova med Andrew och olle för det blir typ sista dan på lovet . Men nu måste jag dra ;) Puss&Kram

Hata

Jag hatar blogg.se fuckkkkk

Stjärnhov

Tjatja! Just nu sitter jag och Andrew i Gnesta och äter småkakor för 30 spänn! Vi ska dra oss hemmåt strax! Idag har vi gått genom hela jävla Stjärnhov med Sebastian och hans polare! Tjarå

Dagens länk

En utav mina bästa vänner Louise Thörnlund


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg
Klicka på ¨Louise Thörnlund¨ för att komma till hennes fb)

?

Hellu! Idag så har jag ingen aning om vad ska gör för igentligen så skulle jag vara barnvakt men min lillebror ska tydligen leka me en kompis så det blir inte så :) ni får gärna höra av er om ni vill hitta på något för jag spm sagt har inget att göra men har inte så mycket mer att aäga så jag bloggar när jag vet vad jag ska göra idag
Puss&Kram



Fjortisperiod 2008

Firework

Nu drar vi till stan , kanske tar någon fika eller något .
Bloggar senare





12.09.58

Tjoo ! Nu sitter vi i andrews säng och myser :) vi ska snart äta bruch och sen ska vi möta olivia . Sen eftermiddag drar jag hem för jag ska vara barnvakt imorgon bitti -.-


Längar så till andra säsongen !!

PICTURES





Dom sista två bilderna är presenter från Agnes!


5 januari

Tjaba! Sorry för dålig uppdatering men senare idag berättar vi vad vi gjorde hos felicia och igår. Just nu håller jag och mamma på att måla i mitt rum eller min syrras blivande rum. Senare idag ska jag träffa Andrew och Agnes tror jag, som äntligen är hemma! Wiho! Måste gå och måla, tjarå! och juste, hata mig inte nu men jag glömde kameran när jag gick igår.. Den låg där i hallen och väntade på mig men jag hade så bråttom att jag hoppade över den. Förlåt! Tar massa kort idag istället.




Borta bra men hemma bäst

Heeej alla kära bloggläsare! Nu har jag precis kommit gem ifrån Sydafrika :) det har varit en sjukt rolig resa förutom att vi bara solade en dag :/ jag har fått nya vänner och upplevt sjuka saker ! Idag så ska jag packa upp och typ fixa mig och sen ska jag kanske åka in till stan och träffa mina älsklingar :D Har saknat dom sjukt mycket ! Men nu väntar maten bloggar senare
Puss&Kram

UNGEN ÄR HEMMA

Pratade precis med Agnes, snacka om att jag är glad att höra henne igen! hejdå

Det är inte lätt när det är svårt

Godmorgon eller vad man ska säga! Har precis fixat mig klart och skulle åkt och träffat olivia nu, men det uppstod problems så det blir senare idag istället. Ska försöka få tag i Agnes som kommer hem idag, vi ska kanske träffa henne! Vi hörs senare



Hemma

Nu är jag hemma och har precis duschat! Sitter och kollar på sommarkläder och skor som jag vill ha, men får nog vänta ett tag.. Ska iallfall fixa min mobil snart och när den är fixad ska den få ett sånt här fint av mig!


kostar bara 5000, billigt va?

Bråttom!

Är hemma och har tagit en dusch och fräshat till mig, för nu drar jag ut och käkar en pizza med några tjejer från klassen! Skitmys! Tar med mig kameran så ni får lite bilder. PUSS


Hörs senare!

Söder

Tjaba! Jag och Andrew sitter hemma hos Felicia nu och vi planerar lite vad vi ska göra ikväll! Ville egentligen bara säga att vi lever eftersom vi inte bloggat. Snart ska vi väl dra ut. Ikväll sover vi iaf här! Puss

HALSBANDET


HJÄLP MIG?

Tänkte köpa en skidhjälm, men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha! Vilken tycker ni?



Den här finns bara på nätet så jag kan inte prova storlek..

Men den här finns i butik.


SWEET

Tja! Nu har jag och min syster precis druckit varm choklad och kollat på Ugly Betty! Tidigare idag åkte vi till Muggen på söder och åt lunch! Jätte gott och trevligt var det! Ikväll ska vi hyra film och fira Amanda! Imorn ska jag möta Andrew och Felicia på stan och vi ska strosa runt lite och kolla, sen drar vi hem till Felicia eller Andrew och sover där! Nice. KYSS


Syster!


Kärlekens tunga - september

Hejhejhej! Ska snart gå ut och gå med mamma och pappa. Behöver komma ut lite, har börjat bli lite förkyld. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis fixat mig klart. Vi hörs senare!


Grattis världens bästa!

Hola amigos! Idag fyller världens bästa syster år! Grattis grattis! Så vi ska ut nu och käka nån god lunch och hitta på nåt. Så jag bloggar när jag kommer hem, såklart! Blogga från mobilen nu så det blir ingen bild. Men puss så länge!! / Olivia

Trött tjej

Hoppas alla hade en bra kväll igår! Det hade iallfall vi! Kom hem för en stund sen, jag och pappa har varit och lämnat Olivia vid hennes buss. Blir inget sova hos henne idag, men på måndag ska vi träffas igen och på onsdag kommer lilla afrika barnet agnes hem, längtar! Ikväll blir det film och bara ta det lugnt.
Tråkigt utan bild..

Segt

Godmorgon! Segt efter nyårsafton? Jag och Andrew vaknade för en stund sen och kollade på Ugly Betty. Nu ska vi hoppas in i duschen och fixa oss. Får se hur det blir idag med tanke på att alla affärer är stängda! Cya!


.

Nu är 2011 här och det ska bli ett jävligt bra år!


RSS 2.0