Skärpning nu!

Hej på er allesammans! Ska ta tag i bloggningen nu, för har haft väldigt mycket både skolan och på dansen. Kom in för en stund sen. Älskling hämtade mig hemma och så åkte vi ner till standen och pratade, mys! Nu ska jag prata lite med min Filip och sen är det sovdags.  Puss

Nu jävlar!

Nu jävlar ska vi börja blogga igen! Inga bortförklaringar men asså det har varit det lilla sista nu som varit tvunget att göras innan sommaren!
Kan ni fatta?!! Det är sommarlov om exakt 8 dagar och 11 timmar!!! SHiit tagga!!!

Fan va gött med sommar asså!
Nu:Jsg sitter hemma hos Ida nu  och vi ska snart käka.Idag har vi haft skola och sen drog vi till grönan :)
Men nu måste jag dra!

Kyssen


(Ja, sminket rinner men men...)

Skolavslutnings outfit?!

Herregud! Det är skolavslutning om 10 dagar och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig! Har hittat två klännigar på Nelly.com men är osäker eftersom det är nätet! Och jag vet inte om jag ska ha klackskor eller converse.. åh vad jobbigt det här är. HJÄLP MIG!

When I see your face


När jag såg ditt ansikte igen kände jag känslan, den där känslan jag hade förut som alltid gjorde mig glad. Jag skulle göra vadsomhelst för att få det där ögonblicket tillbaks.


With every heartbeat


Halloj alla! Dålig uppdatering ser jag.. Jag har iallafall varit upptagen hela helgen så har inte kunnat blogga något! Stötte på en person jag helst inte ville träffa, jobbigt var det. På tisdag har jag mitt sista prov i åttan, sen är det totaly tjill! Långhelgen kommer bli grym iallafall! Ska till landet på Gnestamarknad med bästisarna! Kommer antagligen bli asnice. Kyss sålänge mina vänner


Hos världens bästa

Tjaba! Sitter hemma hos världens bästa Ebba i vasastan. Efter skolan åkte vi och beställde tid till hennes naglar, käkade på donken och åkte hem till henne och pröva skor! Sen segade vi i soffan och pratade om allt och sen vid 7 gick vi och handla middag, färdigsallad! Haha! Nu sitter vi i vardagsrummet och jag chattar med kalleboi. Tänkte bara uppdatera er lite, tjarå!


Min snygga vän!

Dagens musikvideo


Älskar den bara att det är synd att låten härmar Pon de flor med Mjor Lazer.
Kyss


Sommarbilder från helgen!


Dåligt av mig

Hola amigos!Asså förlåt för att jag inte bloggat på jag vet inte hur länge!Men nu bloggar jag :) Idag har jag haft redovisning i skolan,det gick rätt så bra faktiskt.Sen så drog jag till stan för att möta upp Fredrik och Oscar och vi käka på donken(som vanligt...) tjockis mat men väldigt gott!
Iaf imorrn har jag orgentering(stavning) jätte tråkigt men vet inte om jag ska gå för är typ sjuk... :(Sen ska jag plugga hela dagen :D So fun ... -.-
Men nu ska jag fort  sätta titta på House!
Puss på rumpan!



Försök inte vara perfekt för någon,vänta på den som älskar dina fel.




Härliga människor

Älskar er massor!








Bilder tagna från Sofias blogg nsn.blogg.se


Give Me Everything


Återigen måndag

Hola alla readers! Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen för vi fick sluta en timma tidigare och det är strålande sol! Just nu kollar jag på BigBrother och ska käka nåt, sen blir det plugg och sen solning! Kyss sålänge!
Allt har sitt slut.

It's friday

Hola! Sitter hemma hos Ellinor med massa i vasastan! Nice. Ska strax dra mig hem för att åka till landet, på söndag åker jag hem på morgonen för att träffa älsklingarna Felicia&Agnes! Ska till grönan och kolla Munther och sen till Rix Fm, grymt! Vi hörs.


Jessica&Felicia

Tjo! Nu chillar vi lite hemma hos felicia men vi ska snart gå ut och käka. Sen drar vi hem och fixar oss för att dra till fryshuset med massa roliga människor! Efter det så åker vi hem till felicia och myyser!
Litet kort inlägg men aa det är eftermiddags planering ;)

Kyss

Right now:


Finisar! (inte jag dårå)

I love


Good night folks!

Nu ska jag dra mig till sovrummet och dejta sängen tror jag! Är gal1 trött av alla prov och träningar.. Imorn har jag teknik prov första timmen på morgonen, orka. Aja, sen är jag iallafall ledig efter skolan men funderar på att åka och träna på friskis typ och köra spinning eller något? Vore grymt kul och skööönt! Vi hörs imorn då vi får se om jag orkade.. Hehe.

Svar på kommentar

Svar:
Jag och min kompis Tanja ska åka till Torque den 29 juni :) Vart ska du?<3

Skärpning nu!

Har varit ur kass uppdatering från mitt håll, jag har helt enkelt haft annat för mig. Idag har det iallafall varit skola för min del, sen mötte jag upp bästis och vi drog till dansen. Ska sätta mig och plugga en stund nu. puss


-

You learned me what true love means, I love you.


Bilder från dagen!





It's over, just deal with it.

Man kan inte få allt.. Jag trodde det och var oförsiktig med dig. Nu är du borta och kommer aldrig mer igen.
Jag saknar dig.

I have made my choice


Detta blir nog sommarens höjdpunkt


The kaos is over!

Hej och hjärtligt välkomna till base23 vårsho....blabliblabliabla,har tröttnat på den repliken nu!! Nu är alla shower över som har pågått i TVÅ hela veckor! Nu kommer jag börja blogga igen ,aa efter allt plugg -.- ... haha aja fullt upp all the time :P
I veckan ser det bara ut som plugg plugg plugg men mot helgen bli lite plugg men annars fest,grönan och kungsan :) skönt att få koppla av och ha lite kul efter alla rep och en massor av plugg.
Förresten! igår så åkte jag moppe !! :D skit kul och jag klarade att vända åtta gånger utan att sätta ner benen! Stolt.


ÄÄr man ball eller är man ball?! 

Haha ha de bra!
Kyss

Vilken? Tyck till!

Nu låter jag er läsare bestämma vilken profilbild jag ska ha på facebook haha! Tyck till hörni

Allt går inte som man tänkt sig..

Befinner mig på en väldigt dålig nivå i mitt liv just nu. Mycket saker har hänt och en av dom är att jag har förlorat en viktig person som gjorde mig väldigt glad. Det var inte dethär jag ville men nu finns det inget oss längre.

Snart så!

Halloj! Bloggningen har vart usel och det är samma ursäkter för det, vi har dansat hela veckan och helgen! Idag är det sista dan så jag hoppas att vi kommer igång igen efter dehär! Tror att vi kommer göra en ny header&design och bara starta om från början, med ny grym uppdatering!


Vad vi haft för oss!


Outfit


Inte långt kvar nu!

 


<3

Jag är så lycklig att jag har dig, du är bäst.

Med dig är jag fri.


Värmen är här

Hola! Igår hade vi show och det gick superbra! Jätteroligt var det! Idag har jag bara varit i skolan och nu måste jag tyvärr plugga religion.. På torsdag ska jag gå och kolla på en show med alla andra på dansen och på fredag vara med älskling. Juste, måste bara säga att shiiiit vad varmt det har blivit! Helt galet ju. 25-30 grader varje dag, underbart! Puss sålänge!

Nu blire slingor


8 Maj

Godmorgon! Andrea hänger in med duschen och jag kollar Bigbrother, awesome! Har träning idag från halv tre till halv nio.. Så det blir inge bloggande från vår sida idag tyvärr! Måste dra för nu är det min tur. Kyss


Lördag

Hej bebisar! Förlåt så hemskt mycket för den bajsdåliga uppdateringen! Men alla vi tre har haft shower och träning till sent på kvällarna! Ikväll är det show igen och då sover jag och Andrea sen hos henne eller hos mig! Igår sov iallafall Sebastian hos migAlltid lika mysigt med bebi. Har inget att säga förutom att vi försöker uppdatera senare!



Min kärlek

Om jag var tvungen att välja mellan att älska dig och andas skulle jag ta mitt sista andetag för att säga att jag älskar dig..


Profilbild,Hiss eller diss?


Lycka till i livet bitch!

Tja!
Har inte kunnat blogga på länge nu för jag har så SJUUKT mycket att göra -.-
Ni förstår inte!Asså jag har rep och show varje dag nu i två veckor! plus att jag måste  fixa skolan också...
Aja ville bara slänga in ett liteet inlägg om hur mitt liv ser ut just nu!

Kyss


Saknar sommarn!


Sveriges sexigaste just nu:

Martin Granetoft. Har inget mer att säga..

Min bebis


Tips!

Tips till ansiktet! Den här använder jag varje kväll för att tvätta rent min hy och ta bort sminket osv. Den fungerar jättebra och tar bort alla orenheter! Vichy cleansing gel fungerar på alla, jag rekomenderar den stort!

Tuesday

Hola! Sitter och gosar med min katt och kollar på BigBrother, är hemma idag. Har inte sovit något alls på flera nätter så jag vaknade jätte sent imorse och det gick inte att få liv i mig innan det så.. Ska läsa lite kemi snart och sen kolla på en film tänkte jag! Vi hörs



Dåligt

Hola alla! Förlåt för suuuuuper dålig uppdatering! Men vi alla har haft helt fullt upp i helgen! På valborg var vi ute på Värmdö och hade det sjukt nice med underbart folk! Avslutade kvällen hos Filip och sedan tog vi taxi hem vid halv 2. Bästa helgen med bästa människorna! Nu kom jag precis hem från skolan och ska tjilla lite, sen möter jag upp Andrea och Agnes och vi ska träna! Kommer ha fullt upp i helgen med shower, älskling och vänner!
kyss!

Fullt upp och bloggen är fuckad!

Hejsan alla söta! Nu äre så att blogg.se har fuckat upp sig så jag kan lägga upp bilder och göra det lite snyggt-.- Men har haft en otroligt bra helg med massor av skratt!Nu sk jag titta klart på Heartbreakhotel och sen sova ! Kyss

RSS 2.0